Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad hudební televizní stanice Óčko, který je obohacen různými pravidelnými rubrikami, jako jsou pozvánky na koncerty, výstavy nebo sportovní akce. Jeho důležitou součástí je reportáž na aktuální téma. Objevují se tu hosté z hudební branže, herci, výtvarníci, producenti, vydavatelé apod. (Paity)

Recenze (6)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Zaniklý koncept talk-show hudební televize Očko, ve kterém si na hodinku proti sobě sedl nějaký moderátor s vybraným hostem z řad celebrit. Znáte to, takové to (domácí) plkání, kdy se na šedesát minut zastavil proud hudby a na řadu přišlo mluvené slovo. V talk-show se vystřídala pěkná řádka hostů, ale nikde jsem nespatřil sebemenší náznak něčeho lepšího a výjimečného. Je s podivem, že televize, co hrne muziku od rána do večera a od večera do rána a má určitou sledovanost, má tak hnusné dekorace bez stylu s ničím, co by nudícího se diváka dokázalo vytrhnout a říct si, že to jejich studio je pěkné a je radost v něm dělat rozhovory. Není to první a ani poslední mluvený pořad, který tahle hudební televize vysílala, ale vesměs se jedná o dost podřadné výblitky, které jsou spíše určené, aby divák hodně rychle přepnul, než aby jim věnoval hodinu svého života. Za obětavost hostů tam na hodinu tvrdnout se odpad nedává, ale za namyšlenost moderátorů ano. 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tereza Tobiášová patří mezi nejlepší moderátorky co na očku jsou a dívám se většinou jen na díly, které moderuje ona. Občas se tu objeví docela zajímavé osobnosti a dá se o nich dozvědět ledascos zajímavého. především pak co nového připravují, kde je můžeme vidět a tak. Já rád jezdím na různé fesťáky, takže jsem občas dostal i pěknou inspiraci. ()

Reklama

Reklama