Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Green je nenápadný mladík, který navštěvuje střední školu. Má však jedno docela maličké tajemství. Ve svém volném čase neprohání děvčata, nehraje hry, ani nechodí na párty. Pokud to ovšem zrovna nevyžaduje jeho úkol - je totiž tajným agentem a dobrodružství si ho nachází téměř samo. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad. Vláda používá středoškoláky jako tajné agenty. Zápletka je sice trochu průhledná, ale co už. Je tam dost fórů a vtipných scén. Plus je tam svůdná Rebecca Mader. :) ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Díly jsou tak krátké, že se ani nestačíte nudit. Jsou nabité akcí a zápletky dávkované v opravdu rychlém tempu. Navíc Jackson je věrohodný jako mladá sexy podoba Jamese Bonda a zároveň umí působit, že může být školní looser. Skvělá volba herců, délky seriálu i jednotlivých zápletek. Rozhodně chci vidět víc. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Jackson Rathbone je takounem celého miniseriálu. Ale je skvělý. Námět není zrovna terno, ale to jak je zpracován ano. Spousta vtípků a nápadů a člověk se nemůže dočkat dalšího dílu. Prostě další seriál z High school, který má ale něco navíc -Jacksona Rathbonea. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si toho na VideaČesky a zhlédl jsem všechny díly naráz. Vážně parádní oddechovka, která mi svým zasazením do prostředí střední školy trochu připomněla první série Buffy. Hlavní hrdina je sympaťák, jeho sidekick zase provozuje zajímavou drbárnu ze školy a okolí. Škoda, že jsou díly tak krátké, a že jich je tak málo. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Určite zaujímavý seriál, kde môžme vidieť herecký potenciál Jacksona Rathbona nie len zo stránky upírskeho teenagera. Pokojne by som zniesol aj viac sérií. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se na první dva díly na zkoušku. Co se mi líbilo: celkem originální nápad, hlavní hrdina je sympaťák, nepřehrávané postavy, zajímavé dialogy s nadsázkou. Z čeho mám obavy: udržitelný děj, aby z toho neudělali teen-age slaďák. Zatím je to tak na půli cesty, proto zatím 3*. S titulky zde: http://www.videacesky.cz/tag/aim-high ()

Rostiiik 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je na škodu, že díly jsou krátké, ale každopádně má to kouzlo v tom, že musíte vidět další díl!!! Je tam pěkně zkloubena komedie s akčností. Seriál je to s velikým potenciálem. Uvidíme kam ho tvůrci dostanou. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Je to podivným spôsobom sympatický seriál, ktorý sa nehrá na nič veľké. Jednotlivé časti ma bavili a záverečné titulky ma vždy nemilo prekvapili, takže ak nič iné, aspoň ma príbeh vždy vtiahol. ()

TadashiCZ 

všechny recenze uživatele

Povedená komediální akce, která se konečně dostala i oficiálně na YouTube. Přestože příběh je poměrně jednoduchý, všechno do sebe vcelku zapadá a Nickův přístup k věcem je dost dobrý. ()

kakttus 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi doopravdy hodně líbilo. Námět není příliš originální, zpracování ale už ano a do každého krátkého dílu je nacpáno tolik akce, že prostě není možné začít se nudit. Jackson Rathbone je skvělý a přijde mi že je v téhle roli náctiletého hrdiny mnohem uvěřitelnější něž všichni spajdrmenové dohromady. Doopravdy doufám, že přijdou další díly, protože podle toho, co rozpracovali a nedodělali se děj teprve rozjíždí. P.S. možná jsem slepá, ale přijde mi, že v galerii jsou fotky ze scén, které v seriálu zatím nebyly?? ()

Reklama

Reklama