Reklama

Reklama

Bobovy burgery

(seriál)
  • USA Bob's Burgers (více)
Trailer
USA, (2011–2024), 102 h 26 min (Minutáž: 20–24 min)

Tvůrci:

Loren Bouchard

Hrají:

H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Kristen Schaal, Eugene Mirman, David Herman, John Roberts, Renée Taylor, Paul F. Tompkins, Toby Huss, Brian Posehn, Kevin Kline (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(282)

Kreslené příběhy jednoho obyčejného chlapíka, jeho rodiny a jejich podniku s hamburgery. Navzdory různým překážkám, mezi něž patří hrozné umístění a mizerná obsluha, jsou Bob a jeho úžasná rodina přesvědčeni, že jejich burgery jsou cestou k úspěchu. Jsou Bobovy burgery fakt tak skvělé? Přesvědčit se už musíte sami... (TV Nova)

Diskuze

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Kete

Súhlas! Myslím že tejto rodinke by mali dať ľudia šancu! Podľa mňa omnoho zábavnejšie dielko, s omnoho originálnejším a nápaditejším humorom, než Simpsons, Family Guy a podobne...A to mám rád obe spomenuté. Louise, Tina a Gene sú najlepšie animované decká, aké som kedy videl!

Kete

Kete (hodnocení, recenze)

skvělý animáč s nejvtipnějšíma vtipama, mrzí mě že to v něm spousta lidí nevidí.

na příspěvěk reagoval Steny94

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Po prvom dieli hodnotím priemerne. Humor je velakrát stupídny, niekedy zase ujde. Ale tá škaredá animácia je fakt otrasná a neviem či si na ňu niekedy zvyknem.

Amon Amarth

Amon Amarth (hodnocení, recenze)

Bóžé prooooč???? Tooo jeee pííí..........no nic tak po prvním díle 3* , alec řekl bych,že to půjde nahoru až si zvyknu na tu přiblblou malbu asnad se něčemu časem zasmějem  (?...?) No je to fajne ulítlý... :)))

Související novinky

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Reklama

Reklama