Reklama

Reklama

Bobovy burgery

(seriál)
  • USA Bob's Burgers (více)
Trailer
USA, (2011–2024), 102 h 26 min (Minutáž: 20–24 min)

Tvůrci:

Loren Bouchard

Hrají:

H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Kristen Schaal, Eugene Mirman, David Herman, John Roberts, Renée Taylor, Paul F. Tompkins, Toby Huss, Brian Posehn, Kevin Kline (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(282)

Kreslené příběhy jednoho obyčejného chlapíka, jeho rodiny a jejich podniku s hamburgery. Navzdory různým překážkám, mezi něž patří hrozné umístění a mizerná obsluha, jsou Bob a jeho úžasná rodina přesvědčeni, že jejich burgery jsou cestou k úspěchu. Jsou Bobovy burgery fakt tak skvělé? Přesvědčit se už musíte sami... (TV Nova)

Recenze (54)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Naprostá konina a asi ten nejhorší animovaný americký seriál, který se kdy objevil v televizi a snaží se vézt na vlně kultovních Simpsonů či South Parku. Vše ještě umocňuje nepovedený a monotónní český dabing. Totální ztráta času, radši se střelit vzduchovkou do malíčku u nohy, než sledovat tuhle rodinku. Mně to prostě nesedlo. P.S. Nechápu, že tento seriál má už čtrnáct řad. V Americe bude asi něco špatně. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Bob a jeho vynikající burgery, jenž se snaží prosadit v ulici, spolu s manželkou a dětmi kteří jim také vypomáhají. Animace není zrovna extra vydařená a příběhy až na pár výjimek nejsou tolik vtipné a pobavení občas střídá zklamání. Po zhlédnutí 2 série musím přiznat pozitivní energii seriálu a těším se na další epizody. Velké zklamání u první série hlavně kvůli českému dabingu.. / Viděné epizody z 1-2 série *22.dílů / Chystám se na 3 sérii ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

“I smell fear on you…” Viděno všech dosavadních 6 sezón. Bobovy burgery jsou pro mě jedním z nejmilejších animovaných seriálů, co jsem kdy… Jasně, na jedné straně je místy trochu vyhrocený záchodový humor, který nemusí sedět každému, ale na straně druhé jsou postavy a příběhy, ke kterým jsem si dokázala najít vztah. Viděla jsem skoro všechny díly Simpsonů, Family Guye, South Parku a kdoví čeho ještě, ale nikdy se mi nestalo, že by ve mě vyvolaly pocit hlubší než kávová lžička. Příběhy Boba, Lindy a jejich tří dětí mají svoji poetiku, která je skrytá právě za hradbou vtípků, a chce to trochu času, než se k ní člověk prokope. Je to pocit, že přesně tohle je rodina, jejíž součástí bych strašně chtěla být - ale nejen proto, že by to byla legrace (jako je tomu v případě Simpsonů nebo FG) ale proto, jaký vztah k sobě postavy mají. Sice jeden druhého občas přilepí k záchodu, ale člověk ví, jak moc rádi se mají a je tím hrozně dojatej. A Louise je prostě nejpší postava na světě a všech dob… ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Bob's Burgers je velmi osobitý seriál, který prostě musí sednout. První věc, kterou člověk zaregistruje je "šílený" dabing, který mě zprvu odradil, nicméně po pár dílech jsem si ho zamilovala, spolu se všemi postavami. Po shlédnutí všech dílů BB přesouvám mezi oblíbené seriály a Louise bude navždy moje nejoblíbenější animovaná postava. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrný animovaný, mimochodem dost odporně animovaný, seriál, který nedostatek vtipu a prvoplánovitého humoru zachraňuje spoustou odkazů na kultovní filmy..;) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie je veľa animákov, ktorých hrdinovia sú nepekní a celý svet pôsobí ako zvláštne stredisko mentálne chorých ľudí, ktorý vyzerajú ešte horšie. Bobové Burgery sú takým animákom, ALE sú tiež hovadsky vtipné. Je to konverzačka, plná podivínov, ktorý zbytočne nemoralizujú a dokážu prekvapiť zmesou podivného a zároveň dospelejšieho humoru. V malých dávkach viac ako uspokojujúce. 1. séria - 80% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nic moc animovaný seriál s nesympatickými postavami. Humor je pak nevtipný a trapný. Během pár dílu jsem nesledoval žádný pohyb svých svalů na obličeji. Velkým obloukem se tomu vyhněte. ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ po zhliadnutí prvých dvoch dielov. Prvý ma nejako extra neoslovil, druhý bol o poznanie lepší, vtipnejší, odkazy na Narniu, Blair Witch a Shining potešili :-). Zatiaľ u mňa tak na 75%, Family Guy to neprekoná. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

"Nebudu si kupovat celé prase kvůli jedné klobáse." Praví se v jednom hoaxovém obrázku o prezidentce Taiwanu. Pro mě to zcela jasně vyjadřuje můj postoj k Bob's Burgers. Chápu, že je důležité mít variaci v postavách (a některé charakteristiky mám rád - např. lásku k písním a slovním hříčkám) a že i v burgerech je víc ingrediencí, které si samostatně jako celý chod dávají jen někteří lidé a většině by to nechutnalo. Pro mě je tou nejlepší "ingrediencí" Louise Belcher, která dle mého nemá konkurenci. Roztomilejšího kombinaci ďábelského génia a sarkastického sociopata, který má ale srdce ze zlata, nenajdete. Vím, že spin-off s ní by byl příšerný a že ostatní postavy jsou potřeba, aby jí nahrávaly na smeče. Přesto ale - abych kvůli tomu musel poslouchat miliontou Tininu tirádu o zadcích nebo divnost Phillipa Fronda mi za to nestojí. Bohužel, nejspíš kvůli cílové skupině a animačnímu standardu Status Quo Is God, tj. postavy nestárnou, se dějové linky často orientují na jiné, starší postavy (jako již zmíněná Tina). Kvalitu to má však dostatečnou, místy to evokuje klasické řady Simpsonových, místy ty novější. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nie sú to Simpsonovci ani Family Guy či Futurama ale prvé časti boli celkom slušné. Má to svoje čaro aj zopár podarených a hlavne originálnych gagov. Animácie majú taktiež svojský štýl , ale mne oku neulahodili. Najlepšia postava nie je hlava rodiny ani ale malá Louise. Jej morbídne zvrátené vtípky okolo puberty sú jediné vtipy pri ktorých sa človek pousmeje.(teda aspoň ja ktorému takéto narážky pripadajú smiešne) ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle jasných pět. Originální, drsný humor připomínající Family Guye nebo třeba South Park, ale mám strach, že kvůli né moc vábivé animaci se neudrží víc jak 3 série. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Dejte si Bobova Burgera a bude Vám blbě ještě hodně dlouho. Seriálový (S)hit, který je sprostej jak dlaždič a přitom hloupej až hanba. 0% ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

První polovina 1. série se dala a docela jsem se i zasmál, ale ta druhá půlka už byla mnohem mnohem slabší, tím pádem 2. sérii vzdávám...50% ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Ptákovina s nesympatickou animací. Občas padne pár fajných vtipů, ale zázraky se nekonají. Na zabití času u jídla nebo jen tak, když je volných 20 minut prokrastinace, tak to šikne. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Ve víru všech těch geniálních point a nastavovaných vtípků, co gradují jak mnohonásobný orgasmus jehovisty na pouti v Plasích, je tento unikátní jednoduše, příjemně sledovatelný průběh jednotlivých dílů osvěžením v poušti překombinovaných epizodek kde do prdelek diváka kope kdejaký dítě s hlavou ve tvaru rugbyového míče.....Daleko působivější a sledovatelnější i při snídani, než ty Ameicandádové a Clívlendi.........a víte co? Mě to přijde vážně vtipné i bez koulí v nálevu a nateklých vagín co zpívají jako Susan Boyle. ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Záchodový "humor" a sprosťárny - to má být zřejmě tahoun tohohle seriálu. Ubohé děti, které stráví nedělní ráno u něčeho takového. Po zhlédnutí dvou dílů dávám 20 %, sbohem a šáteček. ()

Související novinky

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Reklama

Reklama