Reklama

Reklama

Hotel Hell Vacation

Krátkometrážní / Komedie
USA, 2010, 14 min

Obsahy(1)

Clark (Chevy Chase) a Ellen (Beverly D'Angelo) se chystají navštívit Rustyho (Travis Greer) a jeho rodinu na dovolené. Clark se rozhodne s Ellen pro romantickou noc v hotelu. Než se tam ale dostanou, na hotelu se všechno se pro Griswoldy pokazí. (dainio)

Recenze (13)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Poloamatérske polopokračovanie kultovej prázdninovej série. Chevy Chase je síce stále skvelý komik (seriál Community!), no už sa na Clarka Griswolda proste vôbec nepodobá. No taká Beverly D'Angelo vyzerá priam hrôzostrašne. Čo niektoré celebrity dokážu plastickými operáciami so sebou urobiť pre strach zo starnutia je neskutočné. Celý film nemá hlavu ani pätu, vôbec nie je vtipný a je smutné, že k niečomu takému muselo dôjsť. Plnohodnotné pokračovanie bolo ohlásené a hlavné husle by v ňom mal hrať Rusty. Ešte pred rokom by som jasal, no teraz mám po zhliadnutí Hotel Hell Vacation na tvári už len kyslý úsmev. Takto teda nie... PS: K zhliadnutiu: http://www.trailerspy.com/trailer/8020/Hotel-Hell-Vacation-Short-Film ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Příjemná vzpomínka na rodinku Griswoldů v tomto 14 minutovém kraťásku. Pravda, Clark a Ellen už něco pamatují, ovšem šarm a vtip jin stále nechybí. Film je natočen spíše amatérsky, ovšem v žádném případě neurazí, a dosti věrně napodobuje humor, na který jsme u této prázdninové famílie zvyklí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je smutne jak hlboko tato na zaciatku tak genialna seria klesla. Pokial mate radi Griswoldovcov, tak sa tomuto vyhnite. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vůbec nebylo vtipné. Jedna hvězdička za to, že si v dnešní době ještě někdo vzpomněl na rodinu Griswaldových. ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Chevy Chase je výborný komik a aj napriek bielej hrive, má niečo do seba. Beverly bývala nádherná, dnes je... hm,povedzme, že to nieje už ona. A čo sa týka Hotelových prázdnin, tak je to amatérsky druh reklamy, ktorá nemá čo ponúknuť aj napriek charizme a sympatií hlavných predstaviteľov. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Vítaný nostalgický kraťas, kde se nezapomnělo ani na kultovní slavné gagy a hlášky. Chevy Chase sice zestárl ale komik je to stále výtečný. Ten chlap, se prostě narodil s dudlíkem naruby. Vždycky, když ho vidím, tak vím, že přijde legrace. 14 minut, během kterých jsem se nenudil a moc rád zavzpomínal na rodinku Griswoldů. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Dal jsem dvě, ovšem měl jsem celou dobu na mysli a doufal v to, že jde o slabej rozjezd k novýmu filmu. Nic moc se tu nestalo a ani se nebylo čemu moc zasmát. Až na dva, tři vtipný okamžiky, který mi připomněli předchozí díly svou bláznivostí, např. když Chevy odjíždí naštvanej z hotelu a auťákem urve většinu hvězd. A jinak je to asi nostalgie, protože maj´pořád stejný auto, Clark volá na Rustyho i když ten stojí vedle něho... Kéž by vznikl mnohem lepší a vtipnější plnohodnotný díl... ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Zaspomínal som si na staré dobré Prázdniny, no to je asi jediné pozitívum. Chevy zošedivel (holt sedemdesiatka), z Beverly vyprchala krása a behom celých 14 minút som sa ani raz nezasmial. Ako odporca masových športových pi*ovín strhávam hviezdu aj za spojitosť so Superbowlom. 1*, aj to z nostalgie. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nechápem, na čo sa neustále tvorcovia vracajú k tejto sérii a takýmito kraťasmi ju len posielajú do horúcich pekiel. Čudujem sa Chevymu aj Beverly, že sa na toto dali. Zbytočný kraťas, ktorý navyše ani nebol vtipný. Stále to bolo ale lepšie než ten nechutný Eddieho spinoff. 25 % ()

Reklama

Reklama