Reklama

Reklama

VOD (1)

Začínajúca herečka a speváčka Sharpay Evansová dostane po výstupe v Lava Springs ponuku, aby hrala v broadwayskom muzikáli. Prehovorí otca, aby jej kariéru v New Yorku financoval. Otecko – pravdaže – svojej milovanej dcére všetko splní, ale len s určitou podmienkou. Musí do mesiaca dokázať, že sa na Broadwayi presadí. Inak sa musí vrátiť domov a pracovať v rodinnej firme. Keď Sharpay dorazí na konkurz, zistí, že nepozvali ju, ale jej psieho miláčika Boi. Ako sa ambiciózna Sharpay vyrovná s týmto problémom, aby sa nemusela s hanbou vrátiť domov? (TV JOJ)

(více)

Recenze (29)

sarfian 

všechny recenze uživatele

Milá Shyrpay, záchodová kefa sa volá záchodovou kefou, lebo sa ňou čistí záchod, hajzel a nieje vhodná na česanie. A ozaj ludia musia makať, pretože je to jediná cesta k úspechu milá Sharpay. Pod pojmom úspech považuje každý človek niečo iné čo chce dosiahnuť. Pre niekoho to je napríklad hlavná úloha v tomto akože filme po boku dosť podivných hercov...sakra na čom šlapú,...no možno za to ani nemôžu, môže za to ten psychoš čo písal scenár a ten blbec čo to zrežíroval...ale môžu za to aj oni, ved ktorý magor môže zobrať úlohu v takej kravine, kde najzaujímavejšie boli scény s otrasnými psami. Jedna * za hudbu, výkon psov a podvozok Sharpay .VIDENÉ 1x ()

filipes.lu odpad!

všechny recenze uživatele

Dovolím si dát Šarpejovi tohle hvězdné ohodnocení po 40 minutách filmu. Nevím, jestli je hlavní herečka čerstvě po lobotomii, že tenhle kšeft vůbec vzala. Není to ani vtipné, není to ani průměrné. Prostě to je a to je největší slabina filmu. Od prvních minut jsem zíral s otevřenou hubou a nechápal, kde se bere tolik afektovanosti, přehrávání a zvrhlosti. Upřímně se přiznám, že na film jsem klikl z podzření, že film bude opravdu o šarpejovi. Nakonec jsem se psů opravdu dočkal, ale bohužel těch nejmíň sympatickejch, který v psí říši jsou. Finální verdikt je ten, že by filmaři udělali líp, kdyby skutečně 90 minut natáčeli šarpeje na procházce klidným parkem. Ufff... ()

Reklama

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

V prvních minutách jsem málem ohluchla kvůli ječivému hlasu Ashley Tisdale. Zápletka je neuvěřitelně hloupá, primitivní a nelogická. Sharpay neustále plácá nesmysly, které se asi očekávají od blbé rozmazlené blondýny. Mám z toho pocit, že lidé jsou zaujatí proti Hannah Montaně ve filmu, která byla o trochu lepší a na ČSFD má daleko horší hodnocení. Nechápu to. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

High School Musical opravdu nepovažuju za nějáký filmový skvost, spíš naopak, ale když mám mizernou náladu tak mi dokáže svou blbostí zvednout náladu. A Sharpay je moje jediná oblíbená postava, má úžasný vlasy, oblečení a jako jediná tam z nich má talent a umí udělat show a Ashley Tisdale jí podle mě hraje výborně. Tohle byl jediný důvod proč jsem se na tenhle film vůbec chtěla podívat, protože když jsem poprvé četla obsah tohohle filmu, myslela jsem si, že je to jen špatný vtip a on nebyl. Vůbec nic jsem od toho nečekala a i tak jsem byla zklamaná. Ashley Tisdale podle mě hrozně přehrávala, občas měla úžasný šaty ale její vlasy většinu času působili jako paruka. A co mi přišlo nejhorší? Čekala jsem tu stejnou mrchu Sharpay jako v HSM, a dočkala jsem se jí v divné verzi jen v počátečních minutách, pak se změnila v "normální holku." Tenhle film byl tak neuvěřitelně naivní, že jsem až kroutila hlavou. Na tomhle dnešní děti vyrůstají? Že odjedou do velkého města, potkají super kluka, nastěhují se do strašného bytu, který jako mávnutím kouzelného proutku změní tak, že bych se tam i nastěhovala, jdou na konkurz, trošku se to zvrtne, ale nakonec vystrnadí hlavní hvězdu a nahradí jí oni samotní. A proboha, takováhle divadelní hra na Brodwayi? Tak to snad nemůžou myslet vážně! A ani písničky tam nebyli něják okouzlující a chytlavé. 2* ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Spin-off Muzikálu ze střední se snaží prodat jednu z nejvýraznějších tváří celé trilogie, bohužel však tím nejhorším možným způsobem. Atmosféra se víceméně vytratila, Sharpay celý film sama zkrátka neutáhne, snímku zoufale chybí více sympatických postav, jakož i více dobrých tanečních čísel a více trapných popových písní, které jsou pro tento typ filmu zcela nezbytné. Z mého pohledu se jedná o absolutně zbytečnou záležitost, kterou si nevyplatí kazit dojem z výše zmíněné trilogie. 2/10. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Je to již podruhé, co spolu Cameron Goodman a Ashley Tisdaleová spolupracovali před kamerou. Poprvé tomu bylo v seriálu The Suite Life Goes Hollywood. (Mr.Hudson)
  • Ashley Tisdaleová během natáčení nosila blond paruku. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama