Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Rutger

Rutger (hodnocení, recenze)

Nejlepší komedie všech dob. Geniálni Belmondo v životní formě. Bebel hláškuje jak o život plus fantastický puvodní dabing.

dr.ramoray

dr.ramoray (hodnocení, recenze)

viděla jste film Svana v plamenech?tak já jsem ten co skákal z baobejbu na baobejb...:)))bomba film...skladatel Vladimir Cosma mi v něm ukázal kouzlo filmové melodie...on je pro mne numero Uno...a ten dabing-skvost... 

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Hlášek je tam fůra, ale tahle je z nich nejlepší: Vstoupil jsem tam, a znásilnil ji. Čtyřikrát. Ale předtím jsem si třikrát spletl pokoj  :-))) Mazec celý film!

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

"bude z tebe stará panna...a tvá prsa,kdysi pevná jak kyvadla hodin,seschnou jak švestky" :-)

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

všimli jste si, že Aldo Maccione si jako slizký italský režisér Serge Campagnese ukradl pořádný kus filmu pro sebe? Byl dokonalý a ten dabing, pecka.

ozzyk

ozzyk (hodnocení, recenze)

na to kouká člověk s nostalgií ,Bebel je zde naprosto famózní

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

mám rád francouzské komedie, ale zase na druhou stranu belmonda moc nemusím, ale i přesto jsem se na to podíval a řeknu vám, že na tom filmu nevidím nic zajímavého. Prostě mě to připadalo jako jedna velká trapárna. Prostě nic moc.

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Jěště u žádnýho filmu sem se tak nezasmál,jako u tohohle..Fakt pecka film .)

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

jako malý jsem den kdy byl v tv film s Belmondem bral jako svátek, tento film jsem měl asi nejraději..

play@peace

play@peace (hodnocení, recenze)

Vždycky jsem měl dojem, že se Belmondo do tohohle filmu moc nehodí, přeci jenom mu víc svědčí role sympatických drsňáků bez skrupulí, ale tady je to takový trdlo. Ne že by tu hrál špatně, jen mi víc sedí v jiných rolích.

hankabar

hankabar (hodnocení, recenze)

Báječný film se spoustou výborných scén a hlášek :) Pro mě nejlepší Belmondův film. 95% Těším se na DVD, konečně po vydání snad všech ostatních Belmondových filmů někoho napadlo vydat i Zvíře :)

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

nejlepší film Belmonda.Krásná Welchová co do dat.1OO%

Aqualung

Aqualung (hodnocení, recenze)

..." Sundejte ze mně tu ženskou !!..."..No paráda.Belmondo exceluje v oblasti, která je mu vlasní. Je to taškář a komediant. No a tady to rozpálil na plné pecky.Výborný film

IvcaG

IvcaG (hodnocení, recenze)

Jedne z nejlepších konedii v celé filmové historii i když to člověk vidí po 50 tak se směje celý film...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

egesichora

egesichora (hodnocení, recenze)

Prý ho ta krásná číča trochu požmoulala při natáčení (myslím toho geparda, či co to bylo)

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Jedna z nejlepších komedií vůbec, baví mě to, i když jsem to viděla snad stokrát, a stále se směji... skvělý film plus Belmondo je tak sexy...

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama