Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (536)

Amonasr 

všechny recenze uživatele

Film už časem ztratil část svého kouzla, zejména v první polovině je rozjezd poněkud težkopádný a vtipy dost laciné. Ve druhé části se to ale rozjede a je to pak obvyklá belmondovka. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší Belmondova komedie, která taktéž disponuje typickými akčními scénami. Belmondo zde nemá chybu, jeho postižený stařec genialní. Welch je krásná a rázná, skvělé i vedlejší postavy, plno vtipných situací a hlášek. Ani po těch letech film nezestárl a neomrzel. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

V roce 2009 to zase taková bomba není. Raquel byla sice velkej kus, ale nějak zvlášť mě ty Belmondovky neberou. ()

MeGab odpad!

všechny recenze uživatele

To není komedie ale trapnodie - celou dobu jsem u toho seděl s koženým obličejem bez náznaku úsměvu. Nelze srovnat s některými Belmondovými kriminálkami, ve kterých se humor často skutečně nachází. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Vtipná a nestárnoucí francouzská komedie s odzbrojujícím Belmondem v úžasné dvojroli (Fuj ženská) a vnadnou Raquel Welch. ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Jeden ze dvou filmů, v nichž je JPB naprosto neodolatelný nejen pro ženy, ale dokonce i pro muže! :) Ďábelský scénář, Belmondova sebeironie, lavina proslulých hlášek a v neposlední řadě famózní český dabing dělají ze Zvířete jednou provždy naprostou francouzskou klasiku! :) 80 %. PS: Filemone, můj mandlový oblek a košili s fiží! :) ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Belmonda sice moc nemusím, ale tohle byla velmi příjemná lehká komedie. A scéna s pádem ze schodů, no prostě báseň. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Kaskadérské kousky, svůdná Raquel Welch a vtipná dvojrole gay-kaskadér, ve které se zaskvěl Jean - Paul Belmondo. Dávám 4 hvězdy, i po letech solidní zábava. ()

B.Jay 

všechny recenze uživatele

Dle mého skromného názoru nejlepší Belmondův film. Drsňák Michel, kráska Jane a "krapet" zženštilý Bruno. Plno nezapomenutelných hlášek: Ženská?! No fuj! Drahoušku pospěš si! Počkat! ještě jsem nedokouřil svou poslední cigaretu!...prostě 100 %, nelze jinak :) ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Oproti Muži z Acapulca béčkovější. JPB sice zvládá roli homosexuála na jedničku, ale chybí mi tady onen sebeparodický prvek. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Tak tato éra Belmondových filmů je bombastická. Když si k tomu přičtete, že ještě navíc si kaskadérské scény sám hrál. Ten chlap měl prostě ocelové nervy a bláznivou hlavu. A proto jsou jeho filmy tak jedinečné. ()

princesofpersia 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií vůbec a Belmondova možná i nejlepší. Jedna nezapomenutelná scéna střídá druhou a hlášek je tam jak na běžícím páse, ale hlavně ten dabing...už jenom kvůli němu stojí za to to vidět :) ()

jolly.rose 

všechny recenze uživatele

'Zvíře' je film z vrcholného období J.P. Belmonda (což bylo od jeho cca 40 - 65 ti let) a z tohoto období si lidé jeho filmy také nejvíce stahují. Líbí se jak ženám, tak mužům, kteří se snaží jeho určitá gesta napodobovat - včetně hlášek. To je myslím pro herce ta největší pocta. Je krásné vidět, jak z nezralého herce se vyloupne úžasně kvalitní 'víno'. Můžeme být vděční jeho sveřeposti a ctižádostivosti, kdy ho xkrát nikdo nechtěl, snad 100x byl odmínut, ale vždy se nedal a vrátil s tzv. oknem. Myslím, že kinematografie by byla o mnoho ochuzena, nebýt jeho odhodlání hrát. Díky Belmondo..... ()

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama