Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (536)

Himbajz 

všechny recenze uživatele

Zvíře a Belmondo. To je pro mě srdeční záležitost. Mám před očima nesmrtelnou repliku: „berete si za manžela pana Michela Gauchera? Ne? Musíte nahlas, nevěsta je rozrušená –berete si za manžela pana Michela Gauchera???... Hovno" A větu „co je, cítím se jako kuře"...ta je se mnou celý život. Film je doslova protkán vtipnou linkou a při sfoukávání dortu se nejde nesmát. ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

další do řady nesmrtelných komedii a božského Bebeho,kterého budu milovat navždy...a ta úvodní písnička je taky prostě nezapomenutelná..:) ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Při komedii jsem se už dlouho tak nenasmál. Zvíře jsem viděl téměř po 20 letech a moc se mi do něj nechtělo. Pokus o opakované shlédnutí belmondovek, které jsem v raném mládí miloval, skončil před půl rokem fiaskem hned u té první - Muž z Acapulca mě tak odradil, že jsem toho zanechal a Zvíře viděl víceméně náhodou na ČT. Mělo to spád, kromě hlavních hrdinů byl i impresário výborný. Překrásná Welch a charismatický Belmondo jsou skvělou dvojkou. A tolik vtipných scén ... Belmondo má pořád co ukázat i z dnešního pohledu, jen je potřeba dobře vybírat. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zkrátka funguje jak má. Oba tak rozdílní "Belmonďáci" jsou skvělí, k tomu rajcovní partnerka a nakonec i ten příběh není vůbec špatný - v globálu je z toho svižný a příjemný film, který baví. A navzdory tomu, že místy se svým žánrem blíží až ke grotesce, naštěstí se k tomuto stylu jen přiblíží a stále si udržuje tu správnou komediálnost. Je to přesně ten snímek, který Belmondovi vyloženě sedí a řekl bych, že je to snad nejlepší komediální počin belmondova mistrovství. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

... A ta hudba. Cosma si zase vyhrál. A je z toho hravý doprovod, co s i s vámi hraje jak zvíře a zaleze vám do hlavy a lítá tam ještě hodně dlouho jak číča v bytě :-) ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Úžasný film o nepřekonatelné lásce, který je plný humoru. Například akce s Brunem a tygrem. 😀 Jako třešnička na dortu je tu také krásná žena s nádherným temperamentem. 😀👍 Doporučuji. Hvězdiček 5 ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Dve veci k tejto famóznej francúzskej zábavke - Belmondo je absolútny frajer aj keď hrá len jednu úlohu vo filme a nie to ešte dve. A z Raquel Welch boli poniektorí hotoví len z plagátu čo visel v Shawshanku a nie to ešte takto na plátne, kde sa hýbe a ukazuje čo to zo svojho tela. ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Tak takhle má nějak vypadat komedie. Úžasný zážitek, který se opakuje rok co rok už opravdu mnoho let. Možná vůbec nejlepší komedie všech dob. Když k tomu připočtu neuvěřitelně sexy Raquel pak oko mnohého muže zůstává trvale přilepené k obrazovce. Některé scény pak jsou tak vtipné, že ani po letech neztrácí svoje kouzlo a člověk se ně těší, i když zná pointu nazpaměť. Který jiný film se tímto může chlubit ? Ten film má prostě šmrnc a humoru na rozdávání... ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Dlouhá a vesměs dost úspěšná série belmondovek měla hodně společných jmenovatelů. V podstatě by se dalo říct, že jsou vlastně všechny na jedno brdo. To ale neznamená, že jsou špatné. Divácká obec dostala co chtěla, recept většinou není příliš složitý. ()

codyak 

všechny recenze uživatele

"Jedete na Montmartre?" - "Jak to víte?" - "Někdy jsou takové noci.." Dokonalý Belmondo, dokonalá Welchová, dokonalý a hlavně nestárnoucí film! ()

Frood 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film s Belmondem. No dobře, tak jeden z těch nejlepších, protože Bezva fintu, Cartouche, Veselé Velikonoce, Policajta nebo rošťáka, atd. nemohu hodnotit hůře než tento. ()

uletov 

všechny recenze uživatele

Prostě Bébel je jen jeden..ne není, v tomto filmu jsou dva. Belmondo je prostě bůh a pro mě jeden z nejlepších francouzských herců všech dob. Komedie u které sem měl pořád rohlík od ucha k uchu. Bruno forever 😀 ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Možná nejlepší Belmondova komedie. Bébel zde hraje prakticky 4 role: Mika, Bruna, Mika předstírajícího Bruna a Mika předstírajícího postiženého otce sedmi až osmi dětí :-) Více než zdatně mu přitom přihrávají C. Gérard, A. Maccione, J. Guiomar a výstřihy R. Welchové. Zbývá dodat, že režisér C. Zidi má na "svědomí" i úspěšné komedie s Les Charlots, L. de Funésem nebo P. Richardem, sérii o Prohnilých nebo prvního hraného Asterixe. Za zmínku také stojí, že po opožděně uvedeném Sympatickém darebovi zde zde Belmonda podruhé nadaboval (pro uvedení v kinech roku 1981) Jiří Krampol. ()

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama