Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (536)

Vědma 

všechny recenze uživatele

Dokonalá komedie. Belmondovi dvojrole sedí, to dokázal už v Muži z Acapulca, kterého mám ale přece jen o krapínek radši. Ale stejně je to dobrá zábava, která nezestárla. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

I kdyby Bebel nenatočil už vůbec nic jinýho stejně bych ho musel milovat. Zvíře můžu vidět sedmkrát do týdne a stejně se budu pořád těšit na to co tam Bebel řekne, jak se bude tvářit a co budou s Iasánem zase vymejšlet, aby doběhli tu sociální paní;-) Zvíře je moje filmová láska;-) ()

Sheldra 

všechny recenze uživatele

Jó, to byly časy, kdy ještě Frantíci uměly točit filmy! Možná to není intelektuální humor (k tomu to má tak daleko jako Bruno Ferrari k mužnému svůdci), ale Belmondo je prostě Belmondo a způsob, jakým pronáší ty své hlášky, je prostě nezapomenutelný! Takže ještě než si zapálíte svou poslední cigaretu, mrkněte na to. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

"Zahraju ti na harmonium nebo ti podržím vlečku bez skandálu...já umím odejít." Tato scéna mě dostala:-) Stejně jako Belmondův Bruno:-)) Vtipný film. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

moja zaujímavosť: Film sa natáčal v obci Moisselles a v Paríži pri bazilike Sacré-Cœur a na Champs-Élysées. (dyfur) ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nevyhľadávam francúzske komédie a nebyť jedného miestneho Belmonda, nevyhľadala by som ani túto. Musím však uznať, že filmový Belmondo je naozaj zviera, Raquel je naozaj nádherná a spolu sú naozaj roztomilí. Bruno u mňa s prehľadom víťazí, aj keď si plne uvedomujem, že by na mňa určite povedal fuj. A ešte tiger, samozrejme. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Belmondo ve svě dvojroli byl neodolatelný... hlavě při scénách se sociálkou.. Ale Zvíře mi přišlo až moc ztřeštěné a ujeté. Nicméně jsem se pobavil... ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Já, když ho vidím, tak se mi taky zvedá tepová frekvence, jako Jane Gardnerové. Škoda jen, že mu můžu psát tak akorát ty dopisy, aby se měl čemu smát. Tahle role Belmonda je jedna z jeho nejlepších a celý film je tak protknutý vtipem, že divákovi nezbývá nic jiného, než tohohle v podstatě ztroskotaného kaskadéra okrádajícího sociálku ve Francii zbožňovat. Ovšem, aby ho ve filmu nebylo málo, má v záloze ještě roztomilého Bruna, jemuž tak sluší ten mandlový oblek s tou růžovou košilí. No a v nespolední řadě, Raquel tady rozhodně nevypadá jako ta ošklivá kaskadérka, co za ním jen běhala. Tohle vaši náladu prostě vždy zaručeně zvedne. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* po drahné době jsem si chtěl zopakovat tuhle francouzskou klasiku, kterou si pamatuju ještě z doby černobílé televize (barevnou jsme měli docela pozdě ;) Její sláva už vyčpěla a dospěláckýma očima mě už toli nebavila. Prostě lehká bláznivá komedie s naivním příběhem, která si své tři hvězdy zaslouží jen díky nostalgii. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Aj ked zo 70. rokov mam najradsej talianske blaznive komedie so Spencerom a Hillom /sli v kinach aj za normalizacie/, tento Belmondov film je proste kult. Takze tentokrat uz nie talianska, ale francuzska blazniva komedia so skvelou Raquel Welch. Reziser Claude Zidi sa zaradil medzi velikanov europskej, a mozno aj svetovej kinematografie. 100 % ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Komedie co je vtipná, má děj a hlavní dva herce na které je radost se dívat už jen díky tomu, že se dokonale doplňují. .. Ano, dokonalé, žádné sprosté narážky, přehnané parodie, prostě jen vtip plynoucí s filmem. .... HODNOCENÍ: 93% (5*) ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Krásné a BUJNÉ vnady Raquel Welch + Chytrý scénář + Jean-Paul Belmondo a Claude Zidi ve vrcholné formě = Zlatý fond světové kinematografie ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie s Belmondem v té nejlepší formě. Belmondo jako kaskadér, jako homosexuál (asi nejvtipnější kreace, jakou jsem kdy viděla), jako gorila a jako případ pro sociálku. Takhle skvěle jsem se už dlouho nepobavila. Bruno Ferrari je prostě úžasný:D ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Film s vynikajícími hereckými výkony, výborným humorem a opravdu převelice excelentní ústřední dvojicí (Jean-Paul Belmondo a Raquel Welch) mezi nimiž ta chemie funguje tak výborně, že si dlouho nepamatuji na film podobného ražení. Obzvláště pokud se rádi kocháte filmy s tématikou natáčení filmu nebo kaskadérských výkonů, tak zde si přijdete na své. A to nemluvím o tom, že samotný Belmondo zde ve své roli předvádí excelentní herectví. Klobouk dolu před tvůrci i herci. Tohle byla výborná ačková komedie, kterou vřele všem doporučuji. A ač jí dávám jen čtyři slunce, subjektivně k té páté chyběl jen milimetr. 80% ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Jean-Paul jako neohrožený kaskáder a také jako zženštilá filmová hvězda: Nezapomenutelná kombinace, kterou zdobí neodolatelná Raquel Welsh v jedné z nejlepších francouzských komedií a opět z dílny Claudea Zidiho. ()

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama