Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Jedině frajer Bébelova formátu si dokáže s nadhledem a grácií dělat sám ze sebe tak brutální prdel pro potěchu ostatních... a navíc u toho stíhá mimoděk vyprávět o tom, že i filmový kaskadér má pěkně tvrdej chlebíček. Tudíž musí čas od času s předstíranou demencí umně balamutit sociálku, v apartním gorilím kostýmu svištět nad hlavami zákazníků v supermarketu a dokola padat ze schodů než jedna rozmazlená a nenapodobitelně přiteplená megastar, co "má závrať půl metru nad zemí", vykouří svou poslední cigaretu. A k tomu všemu musí čelit vilnému aristokratovi, který mu chce odloudit totálně šukedelickou Raquel Welch. Každý holt nemůže být Bruno Ferrari...a to je vlastně moc dobře. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

"Počkat! ještě jsem nedokouřil svou poslední cigaretu!" Naprosto brilantní komedie,můj nejen nejoblíbenější Belmondo,ale i nej. francouzský film.Jean-Paul je znovu dokonalý jako mužný Mike i jako teplouš Bruno Ferrari a vydatně mu asistuje nádherná Raquel Welch.Tuny dokonalých hlášek,zábavných kaskadérských scén a spousta dalšího,to je ZVÍŘE! 95 % ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Ked som pred par tyzdnami videl priemernu komediu s Belmondom MUZA Z ACAPULCA (1973), priblizne rovnaku porciu priemernej zabavy som ocakaval aj od tejto komedie, ale nastastie som sa mylil. Uz som sa bal, ze som mal Belmonda rad iba asi pred 20-timi rokmi a dnes mu uz neviem akosi prist na chut, ale pri tejto komedii som sa s chuti zasmial na mnohych scenach, hlavne na nekonecnych hadkach Belmonda s Raquel Welch. Super napad bol aj Belmondov dvojnik Bruno Ferrari a s nim spojene zameny osobnosti, alebo stale opakovany pad zo schodov. Jednoducho toto je presne ten typ blaznivej komedie, ktore zboznujem a urcite sa k nej rad opät niekedy vratim... 23.07.2010 _______ Jean-Paul Belmondo - (Mike Gaucher / Bruno Ferrari) +++ Raquel Welch - (Jane Gardner) +++ Dany Saval - (Doris) +++ Henri Génès - (Camille, majiteľ bistra) +++ Raymond Gérome - (Hrabě de Saint-Prix) +++ Jane Birkin - (Hvězda) +++ Johnny Hallyday - (Mužská hvězda) +++ Hudba: Vladimir Cosma +++ ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Belmondova dvojrole mě fakt dostala. Bruno Ferrari byl k sežrání. Belmondo je prostě zahrál skvěle a to jak je dokázal od sebe oddělit bylo prostě perfektně. Musím smeknout před Belmondovými kaskadérskými kousky. V jeho podání to prostě vypadalo jako brnkačka. Raquel Welchová byla okouzlující i když skákala z letadla nebo byla katapultovaná z toho batmanovského auta. Já jsem si tuto komedii užívala. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Belmondo tentokrát v dvojroli. Jednou jako kaskadér Mike a podruhé jako teplý herec Bruno Ferrari. Opět výborné kaskadérské kousky, které Belmondo kočíruje sám (scény s tygrem nebo ve vzduchu na letadle jsou fakt mazec) a obdivuhodné sexy vnady Raquel Welch (tu krasavici jsem si hlavně zamiloval jako Constance z filmové verze Tří mušketýrů z roku 1973). Zviře je nenáročná komedie, kde mistr Belmondo exceluje ve všech směrech. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (32)

  • Jean-Paul Belmondo (Mike Gaucher / Bruno Ferrari) byl svou dvojrolí nadšen, protože v ní mohl kombinovat humor a akci. Měl radost, že se může vyřádit ve svých dvou nejoblíbenějších žánrech. (Pierre)
  • Futuristické vozidlo "SLX 3000" s obrovským křídlem, které Mike Gaucher (Jean-Paul Belmondo) řídí v jedné ze scén, je ve skutečnosti dovedně přemaskovaný Chevrolet Impala Convertible ročník 1959. (Stejšn)
  • Ve scéně, kdy Mike (Jean-Paul Belmondo) a Jane (Raquel Welch) bourají při natáčení před kostelem, dopadne vůz na rovince natočený zadní částí k zábradlí a v záběru jsou vidět fotografové. V dalším záběru vůz zábradlí proráží čelní stranou a fotografové v záběru nejsou vidět. (fifas2)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama