Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plukovník Martin (Bruce Boxleitner) má před sebou těžký den. Kvůli napjatým vztahům mezi veřejností a vládou je poprvé v historii dovoleno skupince reportérů navštívit proslulou vojenskou základnu v Oblasti 51. Martin jako velitel základny musí dohlédnout, aby byli reportéři uchlácholeni pár technickými zázraky vojenského výzkumu a přesvědčit reportéry i veřejnost, že v Oblasti 51 žádní mimozemšťané ani jejich technologie nejsou a nikdy nebyli. Jenže to samozřejmě není pravda a mimozemský tvor, který je na základně držen a pod směsí drog nucen poslouchat rozkazy lidí už 25 let, si ke vší smůle dnešek vybere jako den úniku a neváhá při něm likvidovat každého, kdo se mu postaví do cesty. (korbitch22)

(více)

Recenze (20)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No to som si zase doprial pekné sústo na dobrú noc. Aj keď som vedel, že to bude blbosť, netušil som, že až taká veľká. Partia novinárov a vojakov v hangároch a vraždiaci alieni, nápad ako šitý rovno do kontajnera. Najkomickejšie boli masky, to fakt nemohli myslieť vážne. Jediné malé plus by som dal za poniektoré podarené gore-scénky, ktoré to zachraňujú od úplnej žumpy. Ináč je to zabitý a pochovaný čas! Dávam 10% a rýchlo vypínam počítač, aby som si to ešte nerozmyslel. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kurva ty vole kolik filmů na variaci oblast 51 už tu vlastně bylo?! No evidentně hodně, ale pořád je ten námět v kurzu. Tohle zpracování neurazí ani nenadchne, ale víc jak jednou už to vidět nepotřebuju.40% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Náhodou zábavné béčko o ufounkovi, kterej se rozhodl vymýtit celou Areu 51 zrovna v den, kdy se do ní vydávají senzace chtiví novináři. Halda nesympatických postav, přehrávání, pár emzáčků, hlášky vystřihnuté z Blesku, situace, které vydají na nejeden žánr. U kdejakýho áčkovýho nebo indie kousku valím na toaletu, aniž bych pauzovala, tady mi to bylo skoro líto a do konce jsem si počkala. Znova už jedenapadesátku určitě nesjedu, nejspíš už by mi tak nesedla, na jedno zkouknutí to každopádně byla prčopudná fantasie připomínající přiblblé vyvražďovačky z osmdesátek. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No dobře byla to kravina, ale musím říct že masky byly fakt prvotřídní, tentokrát žádné digitální efekty ale staromodní slizké monstrum za což jsem byl dost rád. A on byl film i celkem zábava, neustále se něco dělo takže se člověk nenudí a krve bylo taky celkem dost, bohužel horší to bylo s celkovým filmem. Tenhle film je strašně debilní a celej ten příběh byl fakt tragickej a to nemluvím o debilním chování postav. Ale i tak mi to ty masky zpříjemnily. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Famózní prča s kanálem Syfy v Oblasti 51 a strašlivým mimozemským predátorem s působivým přízviskem Lady Smrt a fyziognomií vzrostlého důchodce s chodítkem. A pozor není sám! Potkáme tu i Pacienta Nulu, nejńebezpečnějšího extraterestriala ze všech, béře na sebe totiž podobu kohokoliv se dotkne, v reále totiž vypadá jako latexová figurína bez tělesných vývodů, není se tedy čemu divit. Pak je tu ještě Malý Čert, mládě strašlivé Lady a vzhledem k tomu, že mi nepřipadají vhodné vtípky na tělesně postižené, nebudu jej k ničemu přirovnávat. Do Oblasti 51 jsou po letech zástěrek a lží konečně pozváni novináři a nejsou jen tak ledajací, investigativní blondýna, hezký to oxymoron, že?, seladon, dementní fotograf a vcelku sympatická kameramanka, ovšem s vybavením pro natáčení homevidea. A začnou se dít podivuhodné věci, v podzemí lupne, ve vojácích hrkne a na světě je další filmový průser. Zábava však zaručena! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ryze béčková záležitost a naprosto pohodová, odlehčená zábava (k jejímuž docenění je ale zapotřebí smyslu pro nadsázku). Nebýt mizerné ruční "videofilmové" kamery, dám bez váhání čtyři. Pobaví rozkošně hloupoučký scénář, potěší odkazy na Alieny a The Thing, úsměvy na tváři vyloudí oldschooloví emzáci i roztomile oldschoolové triky jak ze Star Treku šedesátých let. V postavě J Roda pak škodolibě vítám vtipné zparodování hvězdněválkového supertrapáka Mistra Joudy. A Rachel Miner jako nekompromisní vojanda je třešničkou na dortu. Silný divácký zážitek a naprosto dokonalý materiál k důkladnému mozkovému klystýru. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

V oblasti 51 se splašili emzáci, což způsobí pořadová cvičení, jichž se vedle vojenskéjo personálu zúčastní dva pisálci. Je to jako kdyby jste šli do pavilonu šelem, ale slyšeli by jste jen vrčení. Asi taková to byla zábava. Občas sice vylezlo nějaký to chapadlo, jednou se objevilo něco, co ani být vidět nemělo a taky jsem zjistil, kam šel E.T. na důchod. Navíc hlavní ufoun byl měňavec, takže de facto celou dobu měl člověčí vizáž. Connery junior se zkrátka k tomu filmu nehodí a taťka by si to mohl přiznat než aby mu platil podobný blbosti. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Velitel základny 51, plukovník Martin (Bruce Boxleitner) dostane nevšední úkol - má po základně provést skupiny novinářů, tak aby byla jejich zvědavost ukojena, ale aby se neprozradilo nic z tajemství, které jsou na základně pečlivě střežena (např. několikero druhů mimozemšťanů). Vše jde jako po drátku, dokud se jeden z těch nejvíce nebezpečných mimozemšťanů, Pacient Zero, nerozhodne zrovna nyní opustit teplo domova.. ehm základny. A to bez kapky krve rozhodně neobejde ... Tak nevím co proti tomuto filmu všichni mají - já se docela dobře bavil. Ať už základní myšlenkou, jak urovnat napjaté vztahy s novináři, tak i docela zajímavými prototypy mimozemšťanů. Jasně, s rozpočtem tohoto filmu nešlo vytvořit nějaké vizuálně dokonalé dílko, ale nutno říct, že jsem viděl spoustu mnohem horších. Takže když člověk přehlídne trochu lagricové interiéry, sem tam trochu naivní scénka (opravdu si někdo myslel, že v jedné ze závěrečných scén nepoznáme, za koho je ufounek převtělen) a taky trochu herce neherce, tak dostane docela ucházející béčko. Čistě tak akorát na 2.5 hvězdičky, zaokrouhleno protentokrát nahoru.. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Očakávania boli jasné, nejaké stupídne komando bude blúmať chodbami s emzákom za riťou a drístami na perách. A ono to tak aj je, nie že nie, avšak Syfláci to tentoraz uhrali k mojej prekvapenej spokojnosti svojou uvedomelou brakovosťou. Nejaký novinári sú pozvaní na prehliadku oblasti 51 aby konečne uverili že tam nie je nič mimozemské. Samozrejme je to klasická vojenská habaďúra, ktorá však vezme rýchly koniec keď zo svojich kobiek unikne zopár slušne nasratých exemplárov vesmírnej čvargy. Keď po prvý krát ukázali toho ružového fantomasa bez tváre, ako tam sedí a počúva nekonečnú slučku nejakej obskurnej hudobnej skupiny, tak som si povedal že by to mohol byť aj solídny bizár. Okrem neho tam bol ešte malý poskakujúci votrelec, jeho chodúľovitá matka zvaná Lady Death a jeden dobrácky čiernooký telepat. Výsledkom je taká úchylná kravina ktorá sa nebojí krvi a prihadzuje niekoľko scén o ktorých sa nebojím povedať že boli skutočne štýlové. Plus bod za Boxleitnera ako veliteľa základne. Nič než béčko, ale každá odchýlka od štandardnej nudy sa ráta. ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Nelogické, nudné. Polsední ránu nikoli z milosti, ale do rakve tohoto blivajzu, vrazili maskéři a kostyméři. Kdyby se daly dohromady všechny peníze z těchto absurdit, dal by se stvořit jeden, ale za to velmi kvalitní snímek. U tohoto filmu jsem si vzpomenula na větu z Pekařova císaře, kdy hraběnka Stradová spolu se zubařem nedobrovolně usadí do zubařského ( spíše mučícího :oD ) křesla zaměného císaře: "Narkózu!" A šup po kebulce palicí... Klidně bych brala i takovou narkózu, než očekávat, že snad další minuta sledování změní něco na mém názoru. Měnila, ale od pěti k nule! Otevřít odpadkový koš, prosím! ()

foundation 

všechny recenze uživatele

V domnení že sa jedná o film Area 51 som si stiahol túto volovinku. Vďaka užívateľovi Campbell ktorý upozornil na zámenu a fake kolujúci internetom. Tentokrát by som naletel a ohodnotil zlý film. Kedže som to teda už nechtiac videl napíšem aspoň hrubý dej a pošlem hviezdičky. V podstate sa jedná a o klasické béčko ako vyšité niekde z 80 tych rokov, akurát zabalené do moderného kabátu. Príbeh je nasledovný. Vláda je pod údajným tlakom verejnosti a preto musí štyrom reportérom sprístupniť svoju supertajnú základňu Area 51( Už podľa tohto je dúfam každému jasné o aký film pôjde ). No a naši hrdinovia si to pod vedením generála Ronalda Martina ( či McMartina? ) namieria rovno do slávneho hangáru 18. Ale ako na potvoru práve vtedy sa začne odvíjať sled udalostí s ktorými nikto na základni nepočítal. :D No ako hovorím, ak ste schopný akceptovať všetky tie veci ktoré k podobnému filmu patria, Area 51 nie je vyslovene nepozerateľný prúser. Na druhej strane tu ale nie je nič kôli čomu by sa to nejak extra oplatilo pozerať. Potápať to ale tentokrát zbytočne nejdem. Takže 40 percent. ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemný film, ktorý má len niekoľko nedostatkov: 1. Silne prevarený príbeh. 2. Neskutočne odflaknutý mimozemšťan. 3. Nudný dej. 4. Smiešne špeciálne efekty. 5. Ešte o niečo smiešne pôsobiace ľakacie scény. Za všetko sťahujem zo svojho hodnotenia po jednej hviezdičke. Hmm, ako tak zisťujem neostala ani jedna, žeby to nebol nejako extra príjemný film? :P ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Celkem nechápu tolik negativních hodnocení. Jasně samozřejmně viděl jsem už lepší filmy, ale taková tragédie to zase nebyla. Spíš průměr žánru, nápad není vůbec zlý, herci jsou taktéž vcelku v pohodě. Jediné k čemu bych snad výtku měl jsou masky emzáků, které mě přišly jako by patřili někam do béček osmdesátých let. Jinak v pohodě. 50 % ()

Lajty 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to tak hrozné a proto se divím že má tento film tak nízké hodnocení...jasně není to žádný Oscarový trhák, ale na tento žánr velmi slušný snímek. ()

cendihno 

všechny recenze uživatele

No.....už jenom podle názvu bylo jasný, že se nebude jednat o super film s nádechem UFO. Bohužel je to jenom ztráta času....nebylo tam nic, co by mě mohlo zaujmout, ale v sebezapření jsem obětoval hodinu a půl svého života. One star...... ()

mn007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tata Sean by mal synátora poriadne vylátať za takéto kúsky: masky ako z košickej Zlatej brány, herecké výkony taktiež, možno i scenár si tam požičali, o réžii ani nevraviac. Peklo!!! ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Ak strážia tajné zariadenia na tejto planéte takéto malé skupinky neschopných vojakov ako v tomto filme, tak sa naozaj máme čoho báť... Mám pocit, že by som s domácou kamerou a figúrkou votrelca natočil lepší a pútavejší film o oblasti 51... ()

Reklama

Reklama