Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie o pletkách jednoho poslance, oddané službě jeho řidiče a milence s dobrým srdcem. Poslanec Bonfili a hvězdička Martina jsou báječný milenecký pár, Bonfili má všechno dokonale zorganizované a kde nemůže on, zaskočí věrný řidič Mariano. Manželka a děti nic netuší a život je jako obloha bez mráčku. Naneštěstí je však právě Bonfili pověřen přípravou Zákona o rodině a mezi kolegy v parlamentu bůhvíodkud probleskne zprávička o něm a Martině a nebe nad ctihodným poslancem se zatáhne těžkými mraky. Něco musí vymyslet a to hned! Sám vyrazí s rodinou na výlet do Paříže a médiím předhodí věrného Mariana s Martinou! Což o to, vymyšlené to nebylo špatně, jen při tom pan poslanec zapomněl, že životy druhých lidí nejdou poskládat jako dřevěné kostky a kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

liberita 

všechny recenze uživatele

Temperamentná a vtipná komédia o láske, rodine, politike a peniazoch je filmom, ktorý sa vyvíja trochu inak, než by sa mohlo čakať. Jej veľkým plusom sú hlavne dobre napísané dialógy, ktoré nenudia a herecké obsadenie, ktoré si celé film očividne užíva a hrá s chuťou. Keď som tento film videla druhý krát, videl sa mi síce vtipný o niečo menej, ale aj tak ho považujem za príjemné stredomorské osvieženie v mori plytkých amerických komédií. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Má to být veselé … Neříkám, že není - ale nebavila jsem se … nijak zvlášť. Možná je celá ta rozverná historka až příliš překombinovaná a křečovitá. Abych jí všechny scénky zbaštila, musela by se daleko víc odvázat … 2,5* ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Svižná společensko-politická satira po italsku se skvělým především mužským obsazením. Kupodivu i Martina (kopie Claudie Schiffer) slušně zvládla svůj part. Mě se to líbilo, už pro jiné zpracování známého tématu. Jeptiška k manželce Mariana: "Doro, odpusť svému manželovi, potřebujeme volnou postel!" Groteskní dobrák Mariano: "Chci být tvým manželem." Reakce Dory na přiznání k nevěře: (typic italský temperament) "Já tě zabiju!"(objetí) Sexy Pia a starý známý Placido při nadívání husy... A hlavně neomalenec a křivák poslanec Masimo, paráda. Závěr splnil přesně moje očekávání. ()

J. K. Lister 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu film připomíná aférky politiků a multimilionářů (do soukromý jakéhokoliv člověka nikomu nic není, za to bych střílel, protože každý má právo na své soukromí a když ho nemá ani 24 hodin, tak jaký je k čemu takový život?) Nelíbila se mi postava velmi dobráckého kamaráda politika. Nikdy jsem neměl rád naivní až příliš dobrácké postavy bez nějaké kreativity (řidič), nejvíc se mi líbil kuchař, který dokázal svést manželku zalétavého politika. Jinak až na roli řidiče (v jeho situaci by se každý choval jinak) to bylo dobrý. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama