Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Ellis (Graham Phillips) se chystá opustit domov a odjet na internátní školu. Vyrůstal ve zvláštním prostředí, kde se o něj a jeho matku staral takzvaný Kozí muž (David Duchovny). Ten zanechal v Ellisovi velký vliv a ten má teď tak trochu problém v civilizovaném světě. Vypořádá se s tím, ale na prázdniny se vrací domů. Oba muži musí přehodnotit svůj vztah. (Terva)

(více)

Recenze (8)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodovka o divných lidech, dospívání, hodně ze života (byť toho amerického), podpořená minimalistickou, ale příjemnou kytarovou hudbou. Klasický feel-good indie film, kterých je mraky, ale kterých zároveň není nikdy dost. Škoda, že postava Goatmana nebyla víc využitá, Duchovny je frajer, obzvlášť když se utrhne ze řetězu. Jako celek to působí celkem zapomenutelně, na navození dobré nálady je to ale ideální film. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Příjemný malý filmík o dospívání a o věčných starostech s "nedospělými" dospělými .. konec konců jsou to taky jenom lidi. Jo a Ducháček má moc hezké kozy .. a vůbec je docela ve formě. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Celý snímek je směřován k oddychu, což se mu docela daří. Ale na druhou stranu zde není nic, na co by divák vzpomínal druhý, třetí den po shlédnutí. Goatman je zajímavá postava, ale ani on dojem celkového šedošedého průměru nevytahuje vzhůru. Tudíž 50 %. Oblíbená část- dárek k narozeninám ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Goats nie je film z ktorého by ste padli na zadok, no napriek tomu má niečo doseba. Skvelo som sa pri ňom zrelaxoval a občas ma aj dokázal pobaviť. Sympatický herci vytvárajú príjemnú atmosféru, všetko funguje tak aby film zlepšil náladu, čo sa mu aj patrične darí. No a dobrý dojem z filmu nepokazí ani jeden, či dva zlé zábery a nejaký ten škrípajúci dialóg. Pohoda na akýkoľvek nudný večer :) ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Zase jedno zklamání. Goat man, který se stará o "rescue" kozy a pěstuje trávu, je asi tak jedinou zajímavou postavou a stejně tomu filmu šmrc, zajímavý konec... ()

Reklama

Reklama