Příběh indiánské ženy Daleké cesty z kmene Černonožců, která najde azyl v kmeni Siouxů, brzy si najde své místo v kmeni a manžela, se kterým má malou dcerku. Vzápětí však o vše přichází, na hrdé obyvatele plání se valí bílá záplava. Daleká cesta o vše přichází a musí odejít z rezervace. Putuje dál, čeká ji však ještě dlouhá cesta...(inyan)
Nádherné indiánské drama. Na počátku jsem to asi nepostřehl, a o to víc mne proto uzemnilo závěrečné sdělení, že příběh Daleké cesty je skutečný. Bez pompy, střízlivě, uměřeně vyprávěný příběh, který v sobě nese celý nevyhnutelný osud indiánských kmenů. A Raquel Welch je zde prostě skvělá.(25.7.2009)
Pekný životopisný príbeh o jednej "neznámej" indiánke, ktorú veľmi dobre ztvárnila krásna Raquel Welchová. Zaujímavejšie sú už iba nie celkom bežné indiánske zvyklosti, z ktorých pár aj pobaví. Film doprevádza pekná hudba a škoda akurát, že televízna kamera nevie viac využiť exteriérové scenérie.(19.5.2017)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Komentáře uživatelů k TV filmu (3)
Aky
anderson
ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 18.6.1983, réžia českého znenia (ČST Praha) = ZDENĚK HRUŠKA (8.1.2015)(8.1.2015)
majo25