Reklama

Reklama

Chicago: Zákon ulice

(seriál)
  • USA The Chicago Code (více)
USA, 2011, 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Jason Clarke, Jennifer Beals, Delroy Lindo, Devin Kelley, Channon Roe, Warren Kole, Victoria Gabrielle Platt, Melissa Ordway, Frederick Koehler, Billy Lush (více)
(další profese)

Epizody(13)

Přestože k tomu nedostala svolení z vyšších míst, superintendantka Teresa Colvinová sestavuje tým, který má vyšetřovat prohnilou státní správu. Osloví i bývalého parťáka Jareka. Když se ukáže, že nitky vedou k radnímu Gibbonsovi, který mimo jiné neváhá odstraňovat nepohodlné svědky, rozhodne se Jarek Terese pomoci... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Lachvos k tomuto seriálu (1)

Chicago: Zákon ulice (2011) 

Hodně dobře vymyšlené, provedené a zahrané. Přiznám se, že jsem nikdy nebyl fanda do filmů o policistech a příbězích z jejich života a tak dále, ale zde jsem prostě musel udělat vyjímku. Propletence nejen soukromých, ale i pracovních životů hlavních hrdinů a přitom ještě řešení všemožných svízelných situací je jen třešnička na dortu skvělé televizní seriálové série...Pokud budete mít jen chvíli volného času, ať už jste fanoušek tohoto žánru či jako já donedávno nejste, zkuste ho věnovat tomuto kousku, pěkně díl po dílu ;) ()

Reklama

Reklama