Reklama

Reklama

Chicago: Zákon ulice

(seriál)
  • USA The Chicago Code (více)
USA, 2011, 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Jason Clarke, Jennifer Beals, Delroy Lindo, Devin Kelley, Channon Roe, Warren Kole, Victoria Gabrielle Platt, Melissa Ordway, Frederick Koehler, Billy Lush (více)
(další profese)

Epizody(13)

Přestože k tomu nedostala svolení z vyšších míst, superintendantka Teresa Colvinová sestavuje tým, který má vyšetřovat prohnilou státní správu. Osloví i bývalého parťáka Jareka. Když se ukáže, že nitky vedou k radnímu Gibbonsovi, který mimo jiné neváhá odstraňovat nepohodlné svědky, rozhodne se Jarek Terese pomoci... (oficiální text distributora)

Recenze (32)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je nesympatický a arogantní čurák, který šuká svojí bývalou manželku a podvádí svojí mladou snoubenku, k tomu je závislej na energeťáku a řeší dalši rutinní a klišovité případy podle sračkovitého scénáře.Nevim jestli je smutnější, to, že se najde tvůrce a dokonce producent, který chce tyhle kýčovité sračky natáčet, nebo že si takový odporný brak najde své vypatlané a věrné fanoušky.Příšerná sračka. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, když běžel pilot a já říkal, že se na něj podívám. Ale potom jsem na to zapomněl. Až tento víkend jsem si znovu vzpomněl a seriál zkoukl. Ještě že tak, protože jinak bych přišel o opravdu kvalitní kriminálku. Předpokládal jsem hodně krve, střílení mezi oči a podobně. Ale ne. Nebylo tam tolik brutality. Děj mě ale dokázal udržet a po třinácti dílech jsem litoval, že již další nejsou. Alespoň, že byl zakončen podle mého gusta. Hlavní hrdina ve vzbuzoval po prvním díle jisté pochybnosti, nebyl mi moc sympatický. Ale to se rychle změnilo. Navíc, Jennifer Beals je nádherná, strašně dobře se na ní kouká a já jí hrozně fandil, aby dokázala udělat co slíbila. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

90% Výborný seriál ze života policajtů, který působí naprosto uvěřitelně. Hlavní hrdinka to nemá ani trochu snadné, město je prolezlé korupcí a chlapi nejsou moc rádi, že je řídí žena. Navíc je zde výborná dějová linie s tajným policistou, který je nucen dělat nepěkné věci a povedla skoro lépe než ve oscarové Skryté identite. nejlepší je ovšem hlavní mužský hrdina Wysocki, která podvádí svojí přítelkyni se svojí bývalou manželkou. Celý seriál je spíš za 4 hvězdičky, ale za závěrečné tři díly musím dát pět. Gibbons je opravdu pořádně mazaný lotr bez zábran, ne nepodobný pánům na pražských radnicích a magistrátu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Akce 8/10/// +poutavý scénář, dobře napsané a zajímavé postavy, výrazní herci ve svých rolích, pěkně padnoucí hudba, především pak nosné téma a záporná postava pro celí seriál, v neposlední řadě působí to dost reálně -tak předně by mě rozhodně nevadila druhá řada, je potřeba sledovat každou část aby jste byli v obraze/// Velice příjemná kriminálka. Postavy si vás brzy získají a jednotlivé scény rovněž tak. Klaďasům budete fandit, výrazné záporné postavy naopak budete chtít chytit. K tomu všemu jeden tajný policista a příjemný český dabing a máme to seriál za lepší 4*. Nechybělo moc a byla by tu pátá./// Celkem 84%/// ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Strhujúce, reálne, inteligentné, vypracované do detailov, ironické záverom a najmä od začiatku až do konca prepletené jedným veľkým dejovým ťahadlom. Seriál ani na jednej časti nestratil z kvalít a tak ako pri začiatku, aj pri konci som bol ohromený. No, pri konci trochu viac :-D. Parádny seriál, ktorý i napriek jeho b-éčkovosti, čo sa týka kamery a spracovania ako takého (absencia aspoň ako takého strihu je zarážajúca), je tento seriál niečim výnimočný. Je to jeho, už mnou spomínaná, reálnosť a inteligencia. A ešte raz :-), aj ironický záver. Všetko je domyslené a nikde som nenašiel chybu. Krása a odporúčam všetkým čo chcú vidieť logickú mini sériu s dotiahnutým koncom a jasným záverom. PARÁDA! ()

Galerie (117)

Reklama

Reklama