Reklama

Reklama

Myšlenky zločince: Chování podezřelých

(seriál)
  • USA Criminal Minds: Suspect Behavior (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2011, 9 h 3 min (Minutáž: 41–44 min)

Kamera:

Bing Sokolsky

Hrají:

Forest Whitaker, Janeane Garofalo, Michael Kelly, Beau Garrett, Matt Ryan, Kirsten Vangsness, Richard Schiff, Jessica Tuck, Kirk B.R. Woller (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Forest Whitaker v kriminálním seriálu Myšlenky zločince – chování podezřelých o elitním týmu agentů z jednotky analýzy chování u FBI, kteří používají nekonvenční metody vyšetřování i agresivní taktiku, aby dopadli nejnebezpečnější zločince.
Šéf jednotky – zvláštní agent Sam Cooper (Forest Whitaker) je rozený vůdce, který je schopný obětovat i kariéru, jen aby vyřešil zločin. (AXN)

(více)

Recenze (18)

ghostwo 

všechny recenze uživatele

Původní myšlenky zločince jsem měl hodně rád. Whitakera mám rád. Ale tohle nějak nefunguje. Vůbec nechápu co se tam děje, Whitaker tam běhá jak pominutej, ostatní z "týmu" nemají šanci se jakkoliv projevit, takže padá to, co se mi líbilo na původních myšlenkách zločince - práce týmu, která měla hlavu a patu. Tohle je celé jak natočené z rychlíku. ()

IceQueen

všechny recenze uživatele

Nedokážem sledovať tento seriál kvôli otrasnému Whitakerovi, vyložene ma vytáča to jeho preafektované herecké "umenie". Človek má potom chuť fandiť skôr kriminálnym živlom, ako mužom/ženám zákona a tak by to asi nemalo byť (teda ak je človek psychicky v poriadku). A už som zase rozčúlená. Ale podľa tých dvoch dielov, ktoré som aj navzdory F.W. videla, o nič prevratné neprichádzam. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodne prumerna podivana. A hlavne, Whitaker jako agent dost slabouckej cajicek. Vetsi lidovost Myslenky zlocince fakt nespasi... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jiné místo, jiný vyšetřovací tým, stejné metody, stejné problémy. Máme tu seriál, který vytváří odnož původního seriálu nesoucí název "Myšlenky zločince". A ono to nějak nefunguje. Nesympatičtí představitelé nemají takové kouzlo, jako "tamti". Seriál vypadá velice uměle, což ho sráží na kolena. Ničím nepřekvapí, ani nepovzbudí. Působí dojem, jakoby se snažil pouze kopírovat vcelku úspěšný původní počin a to je ohromně málo. Vzniklo obyčejné krimi, které po dramatické stránce sice není zase až tak špatný, ale protože si nese název svého předchůdce, jde o velmi slabší dílo. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Asi mi sedli především představitelé, protože mi to přišlo velmi sledovatelné a místy i dost nápadité a zajímavé. ()

glumka 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem nuda. Whitaker jako šéf agentu naprosto nesympatický, ostatní se drží toho průměru. Zápletky jsou obyčejné a naprosto neoriginální. ()

Lavinia odpad!

všechny recenze uživatele

Úděsné. Whitaker působí jako kříženec vědmy jasnovidky a sentimentálního ubrečence. Každou chvíli se nadšeně ujišťují, jaká jsou rodina. A Penelope stojí divně v pozadí jako takový přetučnělý pavouk. Opravdu nehodno názvu i srovnání s originálem. Nelze sledovat. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí celé série musím hodnocení zvýšit na 3 hvědy. Kvalita dílů má vzestupnou tendenci a podle mě by si seriál zasloužil ještě šanci v podobě další série. Nicméně pořád je to poměrně nedůstojný odvar původních Criminal Minds, které považuji za nejlepší krimi seriál vůbec! Chování podezřelých je slabší v psychologii postav i v zápletkách jednotlivých případů. A co ten Whitaker blbne? Normálně ho mám rád, ale tady mi jeho postava vyloženě nesedí... ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý odvar oproti tradičnému Criminal Minds. Nesympatickí hlavní predstavitelia (vrátane bohužiaľ F. Whitakera, ktorého mám inak rád), zle napísané časti - seriál je iba podstatne skromnejšia a nezáživnejšia kópia slávnejšieho seriálu. ()

boumik 

všechny recenze uživatele

Hysterickej opičak Forest Whitaker se svim tymem neagentu F.B.I prostě tenhle serial nesaha puvodni serii ani po kotniky! Velice pěkne neherecke vikony ktere doprovazi věštecke schopnosti pravě Forest Whitaker ktery mě do toho to serialu vubec nezapada ! Doufam že už dalši serie nebudou natačeny ()

mFranta 

všechny recenze uživatele

Pokus o spin-off, který moc nevyšel. Seriál je jen kopií Myšlenek zločince, kromě ostřelovače s britským přízvukem nic nového nepřináší. A Forest Whitaker se Mandy Patinkinovi nemůže vyrovnat. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Žádná kriminálka, je to nechtěná science-fiction. Tak si to shrňme: Ve třinácti průměrných detektivkách na straně dobra vyšetřuje všechny zločiny hodný afroamerický kriminalista. Pachateli strašlivých zločinů a tímpádem reprezentanty zla jsou ze 100% - tedy ve všech třinácti dílech - výhradně bílí muži a ženy. Přitom v reálu je podle statistik počet odsouzených afroamerických a latinoamerických zločinců ve věznicích USA téměř 80%. Prefabrikovaná rasistická propaganda, snažící se v nás podprahově vyvolat etnomasochismus. A navíc ne moc dobrá. ()

Archvile odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotský dej, príšerný dabing a krajne nesympatický herci na čele s Forest Whitakerom. To som si zase nadbehol. ()

Reklama

Reklama