Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Komedie o čtveřici Newyorčanů. Dvou, kteří se do sebe zamilovali a dvou, kteří sebou pohrdají, tedy alespoň prozatím. Ben (Jason Biggs) je právník a taky velký romantik. Snaží si vybudovat vztah s Kate (Sarah Chylme), o které si myslí, že je ženou jeho snů. Larry (Tyler Labine), Benův nejlepší přítel a spolupracovník, který nevěří na lásku a většinou je všude za „křena“. Connie (Judy Greer) je spolubydlící Kate a pracuje jako chůva. (F1Schumi)

(více)

Recenze (29)

Feek92 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár vteřinách, každý, kdo někdy viděl HIMYM je v šoku. Totální podoba. Záběr na město a hlas vypravěče, který místo "Kids.." použije pouhé vyprávění nám, i když v HIMYM jsou děti jen záminka toho, jak nám to povyprávět . Každopádně nemusíme odsuzovat hned, po pár minutách zjistíme, že tam hraje Stella z HIMYM, Jason Biggs a nejvíce zaujme Tyler Labine (něco jako Barney), který si svým charakterem získá mnoho diváků... ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd si to objektivně asi nezaslouží, ale já se u toho bavil vážně hodně a těšil jsem se na každej další díl. Ale teda: vážně nejde nezmínit HIMYM, páč Jason Biggs (Ben) je úplnej Ted; což je asi moje hlavní výtka. Nejhorší je, že má úplně stejnej hlas. Kdyby tam producent dosadil někoho jinýho (ne že by byl Jason špatnej. Naopak. Ale prostě to tu už bylo) a tu postavu scenáristi postavili nějak jinak, Mad Love se mohlo klidně uchytit. Je to hrozná škoda, potenciál tu byl. 85% ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že kolikrát perspektivní sitcom se neujme a některé, co pravidelně vaří z vody, táhnou už na 7. sezónu. Vzpomněl jsem si na chvilku na o pár let starší, nedávno prolétnuvší na Prima Cool, seriál Back to You. Také zahrnoval několik standardních komediálních hvězd, ale jel s poměrně originální premisou, která sice čerpala ze starších děl, ale byla i dobře napsaná. Nemluvě o neobvyklém prostředí televizních zpráv. Tady máme obvyklé prostředí New Yorku, provařené z How I Met Your Mother. Ovšem kde se How I Met snaží jít zbytečně neobvyklými cestičkami, které se při opakovaném zhlédnutí omrzí, tady se jede standardní sitcomová rutina, do toho všeho s novodobými Beatrice a Benedicktem z díla Mnoho povyku pro nic od velkého Barda. Co se týče vlastního názoru, já se dobře bavil, Sarah Chalke po znechucení v již zmíněném seriálu How I Met zde hraje další verzi Elliot Reid. Jasona Biggse doufám všichni znají z "Prcičkovské" filmové série, ten tu nezklamává, ale občasný přesah s HIMYM je znát. Méně známý Tyler Labine (mně známý díky Reaperovi) skvěle zapadá do ústředního kvarteta stejně jako kouzelná Judy Greer. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Hodně mě mrzí, že seriál po 13 dílech utnuli nedokončený. Atmosférou a humorem mi připomíná kombinaci Přátel a HIMYM (dokud HIMYM stál za to), a přitom je aspoň pro mě sympatičtější než HIMYM. Poslední dobou je nouze o 20minutové sitcomy, při kterých se zasmějete víc než párkrát, a tohle je jeden z nich. Čtveřice hrdinů k sobě pasuje, Sarah mám rád z jiných seriálů, Jasna znám jen z Prciček a sem zapadá, Judy je pro sitcom jak stvořená a Tylera vidím poprvé v životě, ale taky hraje výborně. Paradoxně poslední 2 jmenovaní jsou hlavními tahouny zábavy. Seriál má spád, humor je postavený na zlomyslnosti, až cynismu a kromě toho, že neobsahuje nic, co by mě rozčilovalo, tak mě baví. 80%. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Já vím. Příběh je povědomý, zápletky jednotlivých dílů občas v hlavě naskočí a postavy vedené vypravěčem v první chvíli vyvolají pocit, že to s podobností někdo nevídaně přepálil. Jenže je tu ještě jeden aspekt - onen příjemný pocit, který jiné sitcomy á la New York rozdávají v jednom kuse. Mad Love se k nim sice nestihne přidat v celé své kráse, protože zaváhání ve sledovanosti se u potenciálních hitů těžko odpouští, ale já mám pro ně nejen díky skvělému obsazení (v čele s nezastavitelným Labinem) jenom slova chvály. Tenhle seriál si zrušení nezasloužil. ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama