Reklama

Reklama

Off the Map

(seriál)
USA, 2011, 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Jenna Bans

Hudba:

Ben Decter

Hrají:

Caroline Dhavernas, Martin Henderson, Jason George, Valerie Cruz, Aimee Garcia, Zach Gilford, Nicholas Gonzalez, Mamie Gummer, Rachelle Lefevre (více)
(další profese)

Epizody(13)

Seriál z lékařského prostředí od tvůrkyně Chirurgů, Shondy Rhimes.  Vítejte v "la ciudad de las estrellas" (Město hvězd), maličkém městečku uprostřed jihoamerické džungle, ve kterém stojí jedna obyčejná klinika s nedostatkem personálu i zásob. Přesně to je místo, kam míří mladá doktorka Lily Brennerová společně se svými přáteli, Minou Minardovou a Manny Diazem. Nechávají za sebou veškerý dosavadní život a doufají, že dokáží pozitivně ovlivnit životy všech, které při své práci potkají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele chicab8 k tomuto seriálu (1)

Off the Map (2011) 

Je asi pšetilost hodnotit po prvních dvou dílech, ovšem není nad bezprostřední dojmy. Seriál našlápl velice dobře, postavy jsou příjemné a mají před sebou velkou osobnostní profilaci, prostředí je výborné a nahrává dobře promyšleným dramatických situacím. Účast Shondy Rimes nemůže být na škodu, jsem zvědavá, jak si s hrdiny pohraje. Co se týče protagonistů, na hodnocení je brzy, přestože krutá blondýnka a citlivá černovláska už si mě získaly ted. Na další díly se zrkátka mohu jen těšit... ()

Reklama

Reklama