Reklama

Reklama

Off the Map

(seriál)
USA, 2011, 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Jenna Bans

Hudba:

Ben Decter

Hrají:

Caroline Dhavernas, Martin Henderson, Jason George, Valerie Cruz, Aimee Garcia, Zach Gilford, Nicholas Gonzalez, Mamie Gummer, Rachelle Lefevre (více)
(další profese)

Epizody(13)

Seriál z lékařského prostředí od tvůrkyně Chirurgů, Shondy Rhimes.  Vítejte v "la ciudad de las estrellas" (Město hvězd), maličkém městečku uprostřed jihoamerické džungle, ve kterém stojí jedna obyčejná klinika s nedostatkem personálu i zásob. Přesně to je místo, kam míří mladá doktorka Lily Brennerová společně se svými přáteli, Minou Minardovou a Manny Diazem. Nechávají za sebou veškerý dosavadní život a doufají, že dokáží pozitivně ovlivnit životy všech, které při své práci potkají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Laerry 

všechny recenze uživatele

Za seriálem stojí tři ženy - Jenna Bans, Shonda Rhimes a Betsy Beers, které společně pracovaly na jiném lékařském seriálu - Grey's Anatomy. Což je na příběhu silně znát - zaprvé seriál kypí lacinými emocionálními scénami, snažící se vzbudit soucit nad pacienty. Kýčovité scény vás zaručeně nedojmou, spíše zkazí dojem jinak z celkem oddychové podívané. A za druhé je hlavní náplní i vztahové "drama" mezi postavami, které mají naběhnuto na slušnou telenovelu. Nesmí chybět ani tragická minulost hlavního sexy doktora Bena Keetona (Martin Henderson), který přišel před pěti lety o ženu a dceru, a právě mezi ním a Lily Brenner začne být naznačována vzájemná náklonnost... stejně tak jako mezi zbytkem personálu. Hlavními klady je tedy nádherná krajina, neokoukané lékařské případy a skupina více či méně sympatických postav, které jestliže vás dostatečně osloví, vám mohou zkrátit dlouhou chvíli. Na druhou stranu, když si Off the map necháte ujít, o vůbec nic nepřijdete. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavej lékařskej seriál, u kterýho jsou hlavním plusem neokoukaný případy z džungle. Vztahy jsou docela přeplácaný, apsoň bych řekl že na tu jednu sérii se toho stane moc. Obsazení je ale fajn, trojice mladejch doktorů mi sedla, nejvíc z nich Tommy Fuller (Zach Gilford). Ale i doktoři džunglí ostřílení nejsou k zahození. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Pokud chce někdo vidět ty nejnemožnější operace a nemoci v oblasti džungle v šílených podmínkách, má to mít. Jinak doktorský kluci a holky byli vybraný tak, aby to lahodilo diváckému oku, já bych si určo vybrala. Mělo to šmrnc, spád, ale nicméně je to seriál z oblasti těch průměrných, škoda. Dalo se z toho vytřískat daleko víc. Lepší trojka, protože jsem se vůbec nenudila. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Docela chytlavé, po prvních dvou dílech zatím za 4*. Slušní herci a, byť to není žádný House, tak i celkem zajímavé případy, uvidím, jak to půjde dál. EDIT po konci: Zvedám na 5* - perfektní seriál. Poměr mezi epizodností a návazností epizod je tak akorát a zkoukl jsem to skoro celé ve dvou dnech. Super seriál, jehož největší vadou bylo, že nebyl prodloužen a ani nedostal nějaký závěrečný díl, který by to trochu uzavřel. Jasně vede můj žebříček seriálů, kterým jejich televize nedaly šanci, jakou si zasloužily. ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

Je asi pšetilost hodnotit po prvních dvou dílech, ovšem není nad bezprostřední dojmy. Seriál našlápl velice dobře, postavy jsou příjemné a mají před sebou velkou osobnostní profilaci, prostředí je výborné a nahrává dobře promyšleným dramatických situacím. Účast Shondy Rimes nemůže být na škodu, jsem zvědavá, jak si s hrdiny pohraje. Co se týče protagonistů, na hodnocení je brzy, přestože krutá blondýnka a citlivá černovláska už si mě získaly ted. Na další díly se zrkátka mohu jen těšit... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v lokacích ostrova Oahu. Ten je nejvýznamnějším a nejlidnatějším ostrovem Havajského souostroví. (Conspi)

Reklama

Reklama