Reklama

Reklama

Pravidla milostného provozu

(seriál)
  • USA Traffic Light
USA, 2011, 4 h 40 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvůrci:

Bob Fisher

Hudba:

Jim Murphy

Hrají:

David Denman, Nelson Franklin, Kris Marshall, Liza Lapira, Aya Cash, Janina Gavankar, Kathryn Hahn, Paul Ganus, Mercedes Mason, Rob Huebel, Adam Devine (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Komedie o trojici dlouholetých kamarádů, kteří se stále přesvědčují, že jsou přátelství a milostné vztahy kořením života.  Komediální seriál Pravidla milostného provozu se věnuje osudům tří nejlepších kamarádů Mika, Ethana a Adama. Poznali se na vysoké, v současné době je jim přes třicet, a i když mají stejné zájmy, jejich životy jsou naprosto odlišné. Ethan je věčně nezadaný, ale rád se zamilovává. Jen mu to obvykle vydrží maximálně tři týdny. Je šarmantní a zoufale si střeží nezávislost. Jak však pomalu stárne, zjišťuje, že se počet žen svolných k letmým vztahům prudce snižuje. Ještě že má Carla, svého milovaného buldoka. Adam zrovna začal žít s přítelkyní Callie a rychle poznává, jak propastný je rozdíl mezi občasným přespáním a společnou domácností. Oba se učí dělat kompromisy. Právník Mike má manželku a malého syna. Chce být dokonalým otcem rodiny, rád by si ale také udržel trochu vlastního prostoru. Často skončí sám v autě, pouští si akční filmy a manželce Lise tvrdí, že uvízl v zácpě. Naštěstí mu rozumí a nedá na sobě znát, že o tom ví. Všichni se snaží vybalancovat své vztahy s touhou po svobodě. Což není nikdy snadné...
Značná část děje se odehrává v autech. Postavy si volají a až příliš často narážejí na dopravní policistku, která je neváhá poučovat. Semafor je symbolem stavu jejich vztahů – Ethan má zelenou, Adam už oranžovou a Mike skončil na červené. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama