Reklama

Reklama

Just Say Love

USA, 2009, 75 min

VOD (1)

Recenze (9)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem chtěla vidět podobnou formu natočeného filmu. Něco jako pouze čistý příběh bez vymazlených domečků někde na předměstí, drahých aut a oblečení věhlasných značek - i to je někdy fajn si zasnít ale tuhle formu natáčení vítám s naprostým nadšením. Jelikož miluju gay filmy a hlavně ty dobré a těch je sakra málo..tak jsem tento musela vidět - díky sestřenici jsem ho objevila a i když jsem jej viděla až napotřetí celý, jelikož mi do toho vždycky něco přišlo tak vůbec nelituju toho, že jsem jej dokoukala. Ono natočit čistou lásku je docela problém ale tady je to naprosto GENIÁLNĚ zobrazeno. Dva rozdílní muži se setkají na lavičce. Jeden čte zjevně cosi z filozofie a druhý si chce posvačit, protože zrovna pracoval celý dem na stavbě. I tyto dvě rozporuplné postavy jako jsou Guy a Doug se mohou nějákým způsobem přitahovat. Gay, který se něják nechlubí se svou orientací a sám moc dobře neví jak s tím naložit hledá útěchu v chytrých knihách a zálibě v malování, ale Doug nemá pochopení pro chytré knihy a mnohem raději dá přednost pragmatičnosti života. Nakonec si i "heterák" konečně připustí, že více než hete je spíš homo :-) .... Jak říkám - neznám čistější film než je tento. A konec byl naprosto neočekávaný. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Konečně film, který se zaměřuje jen na hlavní zápletku. jsem rád, že jsou ve filmu jen dvě postavy, nikdo jiný tam neruší a tak si člověk může konečně vychutnat, jak vzniká Láska. Oba herci jsou příjemní a prostředí divadla je perfektní. Ještě musím podotknout, že ten kdo psal scénář, by si zasloužil oscara, protože to co jsem právě teď dokoukal byl film snad s nejlepšim scénářem jakej sem kdy viděl. No respektive slyšel....Vlastně jsem to tak trochu četl . Ale to nevadí. Skrátka a dobře jsem právě shlédl film, kterej by si zasloužil mnohem více hodnocení a nebojím se říct, že i mnohem lepší hodnocení. nenašel sem jedinou chybku. Ikdyž závěrečná scéna s náhodnou Sussane Collinsovou je poněkud kýčovitá. Takže jinak mi byl naservírován skvělej oddychovej film se skvělými herci,skvělou hudbou,skvělým prostředím a skvělým scénářem. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštní příběh (trochu podobný Back Soon), stylizovaný jako divadlo, ale bez jeviště; vystačí si s minimem, perfektní kamerou, dvěma herci v hlavních postavách a jedním ve vedlejší. Pravda, Robert Mamanna jako Doug mi se svým maniakálním úsměvem příliš neseděl, ale nemůžu říct, že roli nezvládl. A klobouk dolů před překvapivým koncem. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

,,Mužské telo je viac in,že?!"S touto myšlienkou úplne súhlasím,nemám nič proti.Lenže ten,kto očakáva necenzúrovanú a kontroverzne spracovanú tematiku lásky k jednému pohlaviu bude sklamaní.Je to väčšinou o dialogoch bla bla bla,ale prím tu hrajú hlavne myšlienky..Kto má rád takúto tematiku ja vravím smele do toho.Existujú,ale daleko viac štýlovejšie spracovania tejto témy a mňa takéto spracovanie hranej inscenácie na spôsob divadelnej hry nebaví.Akoby som sedela v 1.rade a nemohla utiecť.Do divadla áno,ale do mojej obývačky nie. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama