Reklama

Reklama

Scooby Doo: Záhady s.r.o.

(seriál)
  • USA Scooby-Doo! Mystery Incorporated (více)
Animovaný / Akční / Dobrodružný / Komedie / Mysteriózní
USA, (2010–2013), 19 h 46 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Joe Ruby, Ken Spears

Hrají:

Frank Welker, Mindy Cohn, Grey Griffin, Matthew Lillard, Patrick Warburton, Lewis Black, Gary Cole, Vivica A. Fox, Udo Kier, Kate Higgins, Frances Conroy (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Zbrusu nová televizní série se Scoobym-Doo pro všechny rodiny, které mají jejich záhady stejně rádi jako mají Scooby-Doo a Shaggy rádi pizzu … kořeněnou s extra omáčkou! Přidejte se k partě v Crystal Cove – nejstrašidelnějším místě na zemi – abyste vyřešili hrůzostrašné případy, plné strašidelných bubáků a duchů, vzrušujících honiček, děsivých překvapení a, samozřejmě, Freddyho geniálních pastí. Parta na všechny ty duchařské rekvizity ale už nenaletí. Ví totiž, že za maskou příšery se vždycky skrývá nějaký zloduch. Pak ale dostanou tajemnou stopu od záhadného pana E, který jim předloží zatím největší rébus – musí odhalit tajemství za prokletím Crystal Cove! Pusťte se spolu se Scoobym-Doo, Shaggym, Freddym, Dalphne a Velmou do čtyř akčních dobrodružství z báječné nové show, která přináší spoustu setsakramentské zábavy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele monolog k tomuto seriálu (1)

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010) 

Seriály Scooby-Doo jsem nikdy nemusel, ani jako děcko. Přišel mi nudný a trapný, kde vlastně o nic nešlo Vybrat pachatele z jedné postavy, to je tzv. FUN-FUCKING-TASTIC. Scooby a Shaggy se narvali keksíkama a zbytek blbě kecal a vysvětloval, proč ta jediná další postava z dílu je drban. Je to hovadina, kde se prakticky neustále dokola opakují ty stejné motivy a zápletky, dokonce i stejné fráze a stejný průběh děje-pořád se honí tam a zpět, Scooby a Shaggy se za někoho převléknou a pak ho náhodou chytí, a drban jim pak nezapomene říct, že bez nich mladých fracků by se mu to podařilo. Stačí vidět jeden díl a kromě prostředí je skoro vždy všechno stejné. Určitou výjimku tvoří Scrapy-Doo a série s ním, ale i tam to spadá po nějaké době k jednotvárnosti a monotónnosti. Proč jsem tedy teď, ve 33 letech, viděl asi 3/4 všeho, co o Scoobym natočili? Ne, nepochcávám se do kalhot a neteče mi žgrinda z koutku, zatímco sleduji zabalený do svěrací kazajky skrz ochranné plego svou denní porci zábavy. Musím se u této šílenosti nudit skoro denně, protože se to strašně líbí mému dvouapůlletému synovi a chce na to koukat se mnou. Děti jsou prostě radost. A osobně si myslím, že toto je věková kategorie, pro kterou je celý Scooby určen. Tedy až na tuto řadu. Tohle je plnohodnotný seriál, kde není jen jedna nebo dvě postavy, ze kterých si můžete vybrat pachatele. Tady opravdu o něco jde. Kresba je na vysoké úrovni, příšery jsou dost děsivé a nejsou tu dokola opakované scény, aby se ušetřilo - třeba když Fred něco vysvětloval, tak to v prvním seriálu v každém díle byla stejná scéna, jen s jinou barvou pozadí. Zde navíc jsou i skutečné příšery a hlavní postavy nejsou jen jména a jedna vlastnost. Jde tu o téměř skutečné vyšetřování, nemluvě o vícedílné zápletce. Občas i slušným vtípkem se tu zaperlí. Já zde nemůžu namítat nic. Ze zbytku seriálu mi už ale pomalu praská čurák... chci říct žilka v hlavě. ()

Reklama

Reklama