Reklama

Reklama

Scooby Doo: Záhady s.r.o.

(seriál)
  • USA Scooby-Doo! Mystery Incorporated (více)
Animovaný / Akční / Dobrodružný / Komedie / Mysteriózní
USA, (2010–2013), 19 h 46 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Joe Ruby, Ken Spears

Hrají:

Frank Welker, Mindy Cohn, Grey Griffin, Matthew Lillard, Patrick Warburton, Lewis Black, Gary Cole, Vivica A. Fox, Udo Kier, Kate Higgins, Frances Conroy (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Zbrusu nová televizní série se Scoobym-Doo pro všechny rodiny, které mají jejich záhady stejně rádi jako mají Scooby-Doo a Shaggy rádi pizzu … kořeněnou s extra omáčkou! Přidejte se k partě v Crystal Cove – nejstrašidelnějším místě na zemi – abyste vyřešili hrůzostrašné případy, plné strašidelných bubáků a duchů, vzrušujících honiček, děsivých překvapení a, samozřejmě, Freddyho geniálních pastí. Parta na všechny ty duchařské rekvizity ale už nenaletí. Ví totiž, že za maskou příšery se vždycky skrývá nějaký zloduch. Pak ale dostanou tajemnou stopu od záhadného pana E, který jim předloží zatím největší rébus – musí odhalit tajemství za prokletím Crystal Cove! Pusťte se spolu se Scoobym-Doo, Shaggym, Freddym, Dalphne a Velmou do čtyř akčních dobrodružství z báječné nové show, která přináší spoustu setsakramentské zábavy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Víteček 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší Scooby-Doo věc, kterou jsem zatím viděl. Neopakuje se to, jako jiné (třeba Guess Who? má díly jako přes kopírák), je tam dokonce "skutečné" nadpřirozeno, vedlejší postavy jsou dobré, padouši vynalézaví a umí to být zároveň vtipné i překvapivě vážné. Příběhová linka táhnoucí se napříč celým seriálem je taky kvalitní a opět něco, co ve Scooby-Doo nebývá. Osobně vždy ocením, když i v epizodních seriálech je nějaký příběhový oblouk na delší dobu. Kdo zná i jiné věci z toho světa to asi ocení trochu víc, ale velmi dobře to obstojí i samo o sobě. 75 %. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tahle nové série mě celkem příjemně překvapila. Docela se tu řeší vztahy mezi členy party, což je rozhodně hodně, hodně velké zpestření. Celkem se mi líbí i hlavní zápletka (tajemný pan E, dřívější Záhady s.r.o), které epizody pěkně propojují. I zápletky jsou zajímavé a ještě stále je to vtipné. Ovšem na druhou stranu mě moc nepotěšila moderní grafika, ale na rozdíl od Shaggy a Scooby-Doo na stopě zde ještě vypadá příjemně a neničí oči. I titulky jsou fajn. Scooby možná ještě není tak ztracený. Tyhle díly jsou totiž ohromné. 90%. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo série i filmy mám rád, ale tohle je skutečně slabé. Divná animace, divné problémy. Co bylo u klasických seriálů nejlepší, to je zde upozaděno, a dopředu se dostávají snad dokonce psychologické (!) prvky, kdy Scooby přenáší svůj vztah na loutku, kdy Freddy vyznává lásku Daphne, Daphne zkouší změnu image... Jo, je tu sem tam nějaký protivník, ale o něho vlastně nejde. Navíc se každý díl táhne jak ožrala z hospody, většinou je to pěkná nuda. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Je to o něco méně veselé a více strašidelné. Dost tam řeší vztahy mezi Daphne a Fredem a Shaggym a Velmou, což nikdy nebylo, ale zas tak mě to nevadí. Co mě vadí, je překlad některých věcí např. do uší bijící překlad Mystery Machine jako ZáhadoStroj. Grafika je celkem dobrá moderněji pojatá i když staré díly mě přišly o něco hezčí. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento seriál sa mi zo všetkých Scoobyho seriálov páčil asi najviac. Okrem klasických záhad sme tu konečne videli aj jednoliaty na seba nadväzujúci dej, zaujímavých záporákov, ako aj fakt, že sa tu už riešili aj vzťahové problémy, čo je v Scoobyho univerze úplná novinka. Jednoducho plnohodnotný seriál, v ktorom nájdete takmer všetko. Na môj vkus pre deti to bolo miestami až moc temné, ale inak sa na to dalo pozerať a ja som sa bavil. 75 % ()

Galerie (90)

Zajímavosti (7)

  • Název města se v tomto seriálu mění z Coolsville na Crystal Cove. (LUKICKK)
  • V epizodě "Státní finále klubu řešitelů záhad" se jako vedlejší postavy objeví Tinker, Debbie a závodní auto Rychlík, kteří se již objevily v seriálu Nová dobrodružství Scooby-Doo (od r. 1972). (Filipus Muff)
  • Roboti, které vlastní profesor Pericles, byli inspirováni roboty z anime filmu Džinró (1999). (MnamBuchta)

Reklama

Reklama