Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

  • USA Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit. (Falcon)

(více)

Recenze (934)

Nortizop 

všechny recenze uživatele

Johny jako Jack byl opět vynikající, vizuálně se mi to taky docela líbilo i sem tam dobrej joke. Co ale ignorovat nemůžu, je většina dějových zvratů, které jsou udělané pro primitivní široké americké vrstvy. To, že Barbossa umře, bylo jasné hnedle jak se divák dozví, že ta kozatka je jeho děcko, vlastně jsem se divil, že ještě žije, a když nakonec hrdinsky umře, tak mi z toho taky umřela půlka filmového požitku. Snažit se ve filmu šťourat do feminismu, vědy a okultismu je jednoduše špatný nápad. Vůbec se mi nelíbila milostná dvojička a její serepetičky okolo, celkově samé cliché a nic nového :( celkem smůla mělo to dobré ambice ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Kromě nepříjemného pocitu umělého natahování a ždímání lovů na dívacích jde o lepší z dílů. Je vidět že Bloom i Knightley už se jim na to vyprdli nicméně Depp je Depp :) Chtělo to víc těch fórů které to fakt táhnou nad hladinu ale jinak dobrá akce a zábava. Nicméně, doufám že důchodci na šalupě už skončili a nenajde se blb co se bude chtít přiživovat. ()

titi74 

všechny recenze uživatele

Sklamaný som síce nebol , ale na prvé dva diely to nemalo , škoda použitých a vymyslenych dialogov v deji čo už predtym sa vedelo že bolo inak , už teras menia v nezmysly , za toľko milionov dolárov a iba dva herecké vykony bolo vidno , tak utopily doktora mračka a stroskotali na ostrove hrdlorezov pod bermudskym trojuholníkom 4 ()

Ajculka 

všechny recenze uživatele

Konečne pokračovanie Pirátov ako sa patrí. Capitán Jack Sparrow, ktorý zas (ne)má Čiernu perlu, akcia, vtipy.... taká pekná pirátska zábava až som dostala chuť dať si s nimi rum. Jedine ma iritovali posledné minúty filmu, ktoré našťastie Jackov hláškou poslali do zabudnutia. ♥♥♥♥ ()

Deeena 

všechny recenze uživatele

Návrat ke starým dobrým kořenům. Konečně. Jsem nadšená. Úžasný návrat. Potitulková scéna má značit co?........ :) ()

jakup57 odpad!

všechny recenze uživatele

. tak. Už dlho som nepísal žiadny komentár k filmu, ale toto stojí za pár slov. O M G !!! TO ČO JE ZA SRAČKU ??? 70 % ? Absolútna strata času ! Totálne ohratý príbeh, postavy, trápne dialógy, miesta kde som sa akože mal smiať, no nebolo sa absolútne na čom. Predigitalizované a preefektované skrz-naskrz. Úplný brak, odpad ako vyšitý ! Nula nula perecent. ()

B.e.r.n.y 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu je poměrně zdařilá a slušně mě bavila. Jack už sice zdaleka není to, co býval, ale přesto ještě místy tasí nějakou pamatovatelnou hlášku a gesto. Bohužel s přibývajícími minutami se snímek mění v poměrně značnou slátaninu, kterou scénáristé horko těžko drží pohromadě. V tom důsledku je dost pravděpodobné, že finální "rozuzlení" (nebo jak tomu vlastně v tomhle případě říkat...) vás nijak nezasáhne. Triky a efekty evidentně nejsou vše. Nově obsazené postavy neurazí -> hlavně britská imperiální čarodějnice, která si naneštěstí ale ve filmu moc neštrejchla. Barbossa, na kterého jsem se těšil, se taky nijak nepředvedl... Jo a abych nezapomněl -> Zombie žraloci byli fajn! 20% ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Musíme si přiznat, že tento díl už nebyla taková sláva! Alespoň mě to přišlo takové trochu nevýrazné a divné proto za mě jde určitě o nejhorší a nejslabší film ze série. Dobře objevil se znovu Orlando a Keira, ale jen na chvilku a nevýrazně a jinak mě ten film přišel zkrátka nic moc. Za mě určitě slabota za 55%. Ale těším se na další snad lepší díl! ()

j1981 

všechny recenze uživatele

Už se mi chce zvracet z furt stejné melodie,stejně blbýho J.Deppa. Příběh by nebyl zas tak špatný,ale Depp je fakt trapnej. A P. McCartneyho si mohli odpustit/asi nemohl překousnout,že v jednom z dílů hrál K.Richards,tak si taky musel zahrát/. ()

Petrsvetr80 

všechny recenze uživatele

Docela, se mi to líbilo,je viditelné zlepšení, oproti čtyřce,(alespoň pro mě), 70%/, ale čtyři hvězdy dám kvůli tomu, že to bylo lepší než ůděsná čtyřka. ()

Jarda68 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Po natahované trojce a nudné,mdlé čtyřce přicházejí noví režiséři s poměrně svěží,rychle odsýpající podívanou,která postrádá nudné momenty. Nové postavy (v čele s Javierem Bardemem v roli kapitána Salazara) jsou fajn, digitální triky velmi kvalitní. Celkově podařený blockbuster. 75% ()

mullerad 

všechny recenze uživatele

Piráti z Karibiku bola totál pecka a všetkých pobavila. Ďalšie časti išli podľa mňa od 10-tim k 5-tim. Táto časť jednoznačne najlepšia. Efekty suprové, nápady stále vynikajúce a herci (až na pár výnimiek) perfektný. Palec hore! Pozriem si to ešte raz, alebo dvakrát. ()

Sireen 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je tu film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta poměrně vychvalovaný, za sebe musím konstatovat, že se mi moc nelíbil. (spoilery) Jistě, začalo to velmi slibně, syn Willa Turnera chce zachránit svého otce a málem ho zabije jakýsi mrtvý kapitán který má vzkaz pro Jacka Sparrowa....a sám Jack nasadí vysokou laťku svým vykradením banky. Ovšem už s příchodem Cariny se film jaksi promění v parodii sebe sama, tím spíš, že se snaží tvářit vážně. Jack je neustále opilý, Carina je stejně umíněná a otravná jako bývala Elizabet a banda mrtvol v čele s nějakým Španělem, co má na Sparrowa spadeno; to už jsme viděli, ne? Herecky to pro mě zachraňoval Barbossa, Willův syn (i když ten byl taky dost nevýrazný) a Gibbs. Hudba dobrá jako vždy, a pár scén se taky povedlo, ale to už ten film bohužel nezachrání. ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Toto byl první díl série, který mne vcelku nudil - kromě pár zdařilých vtipů a nápadů (jako např. s gilotinou či trojzubcem) šlo vždycky jen o žánrové klišé s předem odhadnutelnou pointou - na scénu vstupuje srdnatý "Honza", brzy nato legendární Jack Sparrow a pochopitelně sebevědomá a geniální žena (jakási druhá Elisabeth Swanová), kteří se pochopitelně nachází v prů*eru a jejich život jako obvykle visí na vlásku. Pochopitelně vymyslíme nějakého toho záporáka s novým typem lodi, který velí (světe div se!) opět mrtvým námořníkům. Jakobych to už někde viděl... Nějak se to splete dohromady, okoření pár akčními scénkami a máme to hotové - polotovar se dá přece taky jíst... Škoda, že autoři trochu víc nezapracovali na postavách, dialozích, nebo nějaké vedlejší dějové linii. Takhle je to holt jen fastfood a ne kvalitní labužnický zážitek... ()

Hromad_a 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to bylo režií, scénářem nebo asi vším, ale film už ztratil náboj jako předchozí díly. Vtípky i dějová linie moc nepřekvapí a pár efektů tomu moc nepomůže. Jako nenáročné večerní pokoukání u TV když není nic lepšího, tak asi jo, ale jako film pro pobavení to už není. ()

nevergiveup 

všechny recenze uživatele

Za mne návrat k tomu v čem byli piráti opravdu dobrý. Po slabých dílech mám jsem měl stejný pocit, jako když jsem poprvé viděl první a druhý díl. Daleko přesáhlo mé očekávání. Black pearl zamířila z vln průměrna do kvalitnějších vod a pokud bude další díl ve stejném duchu, sem s ním. 80% ()

Zackk 

všechny recenze uživatele

hezké a dobře udělané, konečně navázali na původní příběh a zavázali všechny volné konce. tímt dílem by to mohlo všechno skončit - což se samozřejmě nestane páč to vydělalo balík :D ()

Související novinky

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Depp, Rylance a Pattinson mezi barbary

Depp, Rylance a Pattinson mezi barbary

23.10.2018

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) a producent Andrea Iervolino (Hudba ticha) nedávno oznámili spolupráci na několika nových projektech, přičemž tím prvním se stane snímek Waiting for… (více)

Liga spravedlnosti 2 jen tak nebude

Liga spravedlnosti 2 jen tak nebude

20.11.2017

U filmových sérií platí jednoduchá matematika - pokud je další díl úspěšnější než ten předchozí, jede se dál, pokud ne, místo pokračování se dá chvíli pauza a potom ideálně reboot. Letos takhle… (více)

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

Reklama

Reklama