Reklama

Reklama

Viktor

Trailer

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zjistím, kdo je Viktor Lambert a ukážu mu, že je to nad jeho síly." Není. A určitě to není nad jeho váhu, protože Viktor váží asi jako součet hmotnosti mé osoby, středně velkého zubra a kamionu. Nic proti tomu, protože jen tak má pomsta ty správné proporce. Jenže ten příběh je originální jako předvolební sliby politiků, neboť opisující scénárista se vzdal vlastní invence a tím diváky připravil o zbytečnost zvanou napětí. Naštěstí přitom pobíhala nejedna sympatická a nepříliš oděná slečna, což mi zvedalo třeba ... náladu a taková Tatiana ve mně zanechala podobně skvělý dojem jako kdysi Bohušova Irenka. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Co jsem si z tohoto filmu odnesl? Mno hned několik poznatků a sice to, že Gerard Depardieu je momentálně opravdu nechutná bečka sádla (teda ne, že by před tím nebyl, ale teď je to fakt extrém) no a taky, že v Rusku, když si to patřičně ošéfujete, je všechno možný a pro brutální pomstu za smrt synátora, za kterou vás nebude nikdo stíhat se jedná o ideální zemi. Celkově vzato je to průměrnej film, kterej sráží totální neoriginalita a místy fakt hlemýždí tempo. Na druhou stranu film má svoje povedený momenty, třeba automobilová honička v centru Moskvy je vcelku ok nebo scéna mučeníčka fousatýho darebáka odstartovaná řezáním chodidla a zakončená průstřelem šedé kůry mozkové je rovněž v pohodě. Ve výsledku z toho nikterak originální film nevyleze, ale zase mě to nijak nepohoršilo a nakonec se na to celkem i koukat dalo. Takže ve finále udílím 55% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Gérard Depardie pomalu a jistě upadá. Viktor je toho důkazem, dříve byl Gerard zárukou kvalitního snímku, pokud si zahraje i v takových akčních kravinách, tak asi už neví co. Herecky vše tahá určitě nahoru, ale více než 1* nevytáhne .. 2/10 = 25% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No tak z tohodle jsem si akorát odnesl, že Depardieu nakynul do netušených rozměrů a zjištění, že Elizabeth Hurley je i na hraně padesátky neskutečná kost. Ale jinak jsem měl problém Viktora vůbec dokoukat. Jestli si chce hrát Depardieu na stará kolena na akčního hrdinu, měl by alespoň s tou váhou fakt něco udělat. 15% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Mstitelskej kousek s hlavním hrdinou, kterej je ještě tlustší, než Steven Seagal? To se musí vidět. Viktor mně osobně nepřišel tak strašnej, jak se všude psalo. I přes svoje pomalejší tempo mě nenudil, ale dost bavil. Oceňuju, že se režisér rozhodl natočit film jako poctu všem těm drsným francouzským krimi thrillerům ze 70. let. Což je mimochodem jediná věc, která Viktora odlišuje od všech těch ostatních mstitelských video filmů. Výkon GD je ovšem poněkud rozpačitý. Některé scény zahrál dobře, v jiných vypadá zpomaleně, jako kdyby mu věci teprve docházely. O jeho francouzským přízvuku ani nemluvím. Kvalitní není ani hlavní záporák, který působí příliš tuctovým a nevýrazným dojmem. Viktor je v mnoha ohledech elegantně odvedený film. Má výbornou kameru, pěknou hudba i dobře zvolená prostředí. Bohužel má i rutinní scénář a je i tak trochu bez života. Každopádně mě tahle artová "Seagalovka" dost bavila, takže jsem klidně pro, aby natočili dvojku. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

priemer ale dal sa. avšak tak odflaknutý a pičovský koniec som od Francúzov a Rusov priznám sa nečakal. Takže 2* a GD je obelix bez kostýmu. ()

Reklama

Reklama