Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (474)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Adam do nás mydlí vulgarismy a sexismy z leva, z prava a jistě nejenom nosánek inťáska nad tímto humorem může být ohrnut, ale já primitiv obecný, smíchy skákal na gauči jak gorila nížinná. Jenom by mně zajímalo jak to ten Adam dělá, že do těch svých prdlovin dokáže dostat ačkovýho, hereckejma cenama ověšenýho top herce, jako tady třeba Suasan Sarandon. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám moc rád. Někdy mi ale jeho filmy nesednou, někdy mě dokonce i vysloveně nebaví. Jindy ale nemám problém filmu s jeho rolí napálit pětihvězdičkovou dardu. U tohodle filmu jsem to nečekal. Pustil jsem si ho v době, kdy mi kvůli zánětu průdušek nebylo zrovna do zpěvu. V krku mě tak bolelo, že každé zasmání jsem dost intenzivně pociťoval nepříjemnou bolestí. I tak jsem si ale Sandlera v jeho novém filmu nenechal ujít a musím říct, že i ta bolest za ten upřímný smích v tomto filmu stála. Můj táta je šílenec je super upřímná komedie s přesně těmi klasickými frky, co dokáže vymyslet snad jenom Sandler. Dlouho jsem se na jeho film nekoukal s takovou radostí, jako na tenhle kousek. A určitě to nebylo naposled. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $36,931,089Tržby Celosvetovo $57,001,518Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Adam Sandler je už riadne obohraná platna, recyklujúca dokola to isté, ďalší počin kde neviem na čom sa utopil rozpočet $70miliónov /15%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 3,030 // Otvárací Víkend v USA: $13,453,714 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to více uchylnější a sprostější, ale nevadí.. Jelikož málokterá Komedie v poslední době u mně zaboduje, už málokdy se něčemu vůbec zasměji, tak jsem rád, že párkrát jsem se slušně pobavil. Sandler byl ve skvělé Formě a celé to na mně působilo pozitivně, výtka snad jen ke stopáži, která mohla být o něco kratší! V Žánru Komedie slušnéj nadprůměr:) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto totalni demence. Neuplyne snad pet minut, aby tady nebyl nejakej fekalni forek nebo sprosta hlaska, k tomu vymastenej pribeh o zneuziti studenta ucitelkou a banda ukazkovejch magoru v cele s uchylne mluvicim Sandlerem. Navic herce typu Caan nebo Sarandon bych tady fakt necekal. Jenze zaroven je to naprosto, ale naprosto nehorazna prdel, jasne, k nejakymu inteligentnimu humoru to ma pekne daleko, ale film se nesnazi o nejaky poucovani nebo udobrovani, ale proste jen dobre pobavit a to se dari od prvni do posledni minuty, i presto, ze film neni nejkratsi. Ale samozrejme to tahne Sandler, kterej je kurevsky ve forme a takle vostryho uz jsem ho dlouho nevidel. Za me jasnejch 5*. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ten film je kravina jako obvykle tyhle USA komedie, tím myslím z filmovýho hlediska ... Ale nápady jsouzde ok, Sandler je nezastavitelnej ... a u konce jsem měl pocit, jakoby to nabralo vážnější rovinu, slušně to vygradovalo a bylo v tom i něco víc ... Pěkný, bavil sem se parádně. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Nehorázně nehorázná trapnejma a sprostejma a fekálníma vtipama narvaná jízda. Prakticky si dělají prdel z úplně všeho a přecházejí mnohdy až do absurdity a ani to jim nestačí a jdou dál. Ten kdo to napsal, musel být strašně poznamenanej, sjetej a mimo. Ale na mě to fungovalo... Smál jsem se, že jsem taky málem potřeboval náhradní spodky... Český dabink je děs, všichni jsou uřvaný a divně mění hlasy, ale asi to k tomuhle typu filmu sedí. A finální rozuzlení svatby... To už bylo absolutně neuvěřitelný. Prakticky se jen divím, že tam nedali trochu něco o válce v Afghánistánu, protože jinak tam bylo naprosto všechno politicky nekorektní... Jedna perlička na závěr. I u nás je to možné... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud ještě někdy nějaká má zatoulaná spermie oplodní znuděné vajíčko a výsledkem bude další syn, tak se bude jmenovat Han Solo Cimrman, protože to je to nejlepší jméno na světě. Díky za inspiraci. Rozhodl jsem se, že chci prožít většinu z toho, co jsem viděl, takže jdu osouložit učitelku, musím si vytetovat na záda hošany z New Kids on the Block v životní velikosti, chci sledovat tlustou striptérku snídající na tyči hlavou dolů, ale jako první začnu pařit s rozjetým Vanillou Icem, protože to by můj upjatý život teprve dostal ten správný impuls. Nezastírám nic - já se královsky bavil, ač mne mladší z rodu Bergerů příliš nepřesvědčil a zasloužilá seniorka by mne ani v plavkách ke dlaňovce nedonutila. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Teď jsem měl opravdu kliku na 2 hodně dobrý komedie hned za sebou. Člověk asi musí bejt tak trochu magor, aby si tuhle zhovadilost užil. A to já jsem. Ale maximální hodnocení nedám. Přišlo mi, že se to ve druhý polovině chvílema dost táhne a některý vtipy se opakujou pořád dokola. Něco z toho vyhodit, zkrátit tak na 90 minut a mohlo to bejt za 5 hvězd. Ale i tak jsem se pobavil víc než dost. 85% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Další obhroublá stupidita pro celou rodinu, při které jsem si často přál, aby kněz James Caan odložil kolárek a splašila se mu kladiva božího hněvu.. Až na malé výjimky je Sandler zacyklený v rolích nevycválaných buranů, kteří nakonec najdou ty pravé rodinné / partnerské hodnoty a za tu stálost ho svým způsobem uznávám. Akorát se mi zdá, že v posledních letech už nedokáže tlumit své gerontofilní sklony, ale znáte to, proti gustu.. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.5/10] | me: Sandlerovka to určite je, ... ale jedna z tých slabších. Sem tam sa objaví "joke", ktorý trafí na správnu strunu, ale celkovo tu chýba novota. Je to celé dosť obohrané a chcelo by to niečo čerstvé. A pritom mám "sandlerovky" rád, ... toto však ani zďaleka nebola taká zábava na akú som od neho zvyknutý. Proste čakal som viac ... [2.5 *] No, Donny. I don't have any AXE body spray. Because I'm not a fucking douchebag. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Obdivuji všechny, kteří to vydrželi do konce. Pro mě byl ten film naprostým utrpením, protože sázel na ten nejjednoduší, nejimbecilnější a nejdebilnější humor, jaký lze najít. A ten dabing je snad nejšílenější co jsem kdy slyšela, opravdu nechápu, jak v dnešní době někdo může zavrhovat originál. Myslím, že dostatečně vypovídající je už to, jak vyslovili xanax. Takže předtím, než mi zase někdo bude tvrdit, na jak skvělé úrovni český dabing je, podívejte se na tenhle exemplář. Upřímně nevím, jestli jsem zhnusená víc ze samotného filmu a absurdních vtipů, nebo těch dabérů, které pravděpodobně našli někde v blázinci :D ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ak ma niekto rad komedie s Adamom Sandlerom a neocakava nic vynimocne ani originalne, bude sa bavit, avsak ak niekomu jeho humor lezie na nervy, tak by som vobec neodporucal si pozriet tuto komediu. U mna to bol taky priemer, na niektorych scenach som sa nasmial, niektore mi az tak smiesne neprisli a to som sa pred par rokmi nasmial aj na blbom NORBITOVI (2007) s Eddiem Murphym. Mozno ma uz tieto blaznive komedie pomaly prestavaju bavit, alebo som uz nimi nasyteny. Proste nic nove so Sandlerom. Prekvapili ma aj kratke ulohy hercov ako James Caan alebo Susan Sarandon. Asi naozaj plati to, ze pre starsich hercov uz nema hollywood co ponuknut a tak zoberu vsetky mozne ulohy. _________ Adam Sandler - (Donny) +++ Justin Weaver - (Mladý Donny) +++ Andy Samberg - (Todd) +++ Leighton Meester - (Jamie) +++ Vanilla Ice - (Hrá sám seba) +++ James Caan - (Otec McNally) +++ Milo Ventimiglia - (Chad) +++ Blake Clark - (Gerald) +++ Eva Amurri Martino - (Mary McGarricle - mladá) +++ Susan Sarandon - (Mary McGarricle v súčasnosti) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe totalne retardovana buranska kretenska Sandlerovka, na kterou musite mit naladu, ale kdyz se trefite, tak je zabava stoprocentne zarucena. Sandler tu vypada jak vychlastanej Per Gessle a podobny hovado nehral snad od konce devadesatek. Prasacky a dementni az na pudu, ale spousta forku funguje, takze palec lehce nahoru. ()

Reklama

Reklama