Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (475)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dost nekvalitní český dabing ! Čekal jsem určitě více. Tento film jsem shlédl jen kvůli mému oblíbenému herci, Adamu Sandlerovi, ale to byla snad jedinná pozitivní stránka tohoto filmu. Přišlo mi to opět stupidně americké. Když to tak shrnu, tak dávám 4 hvězdy za Sandlera a za film (jako příběh) dávám odpad!, čili výsledná 2 hvězdy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $36,931,089Tržby Celosvetovo $57,001,518Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Adam Sandler je už riadne obohraná platna, recyklujúca dokola to isté, ďalší počin kde neviem na čom sa utopil rozpočet $70miliónov /15%/ ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ten Sandler už je vážně v řiti, nevím, jestli podlehl tlaku středního věku anebo co, ale jeho poslední komedie jsou neskutečnej brak. Škoda, na jeho úleťárnách typu Velký táta anebo Mr.Deeds jsem víceméně vyrostl a měl jsem ho spolu s Jimem Carreym z těch komiků nejradši. Buď ať radši točí filmy typu Volání o pomoc anebo se na to rovnou vys... Protože tohle je zralý po Jack a Jill na další odpad!... Jedna hvězda za tu letmou osmdesátkovou náladu, jinak jen další trapas. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jsem ohromen. Začátek mě překvapil natolik, že jsem ani nemukal a to jsem se ani na žádný film dívat nechtěl, jen jsem chtěl vědět název. :D Film na takové téma a ještě k tomu z toho udělat komedii... víc jsem si nemohl snad přát. Fekální humor byl naprosto dokonalý, dokázal mi rozpohybovat všechny obličejové svaly, div nepraskly. Uteklo to tak rychle, že jsem ani nepostřehl, že už je konec. Nedokážu pochopit lidi, co dávají odpad komediím podobného typu a v mnoha případech se na ně ani nepodívají, nebo je nedokoukají do konce. Já už taky nejsem dítě, ale stále se dokážu zasmát různejm hovadinám a dokážu je ocenit. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Teď jsem měl opravdu kliku na 2 hodně dobrý komedie hned za sebou. Člověk asi musí bejt tak trochu magor, aby si tuhle zhovadilost užil. A to já jsem. Ale maximální hodnocení nedám. Přišlo mi, že se to ve druhý polovině chvílema dost táhne a některý vtipy se opakujou pořád dokola. Něco z toho vyhodit, zkrátit tak na 90 minut a mohlo to bejt za 5 hvězd. Ale i tak jsem se pobavil víc než dost. 85% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu se objevily i děti Adama Sandlera. Zahráli si děti, které prodávaly limonádu na pláži. (janka243)
  • Susan Sarandon postavu učitelky, která má poměr s nezletilým žákem, ztvárnila již v minulostoi, a to v seriálu Studio 30 Rock (od r. 2006), konkrétně v 17. epizodě 5. série. (Avalon820)
  • Původní originální název filmu byl I Hate You, Dad, poté byl změněn na Donny's Boy a až následně na stávající That's My Boy. (SeBig)

Reklama

Reklama