Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv to na první pohled působí hodně béčkově, já to za béčkovou záležitost v žádném případě nepovažuji. A upřímně, považuji to za lepší znázornění S.W.A.T. než první díl. Prvních asi 50 minut bylo hodně dobrých, zejména proto, že v nich převládal výcvik, který mám velmi rád. Druhá část filmu byla potom už akce. Herci hráli dobře, stejně jako Robert Patrick který se do záporáku vyloženě hodí. Co bych filmu vytknul je velké ztráty v hlavním S.W.A.T. týmu, který jsem si oblíbil. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Béčkové pokračování, které vlastně není ani tak pokračováním, jako spíš prostě jinej film s tématikou S.W.A.T. jednotky. Film možná neohromí lookem, který je ryze televizní, a ani nevýraznou režií, ale jinak baví a dějově mi přijde ve skutečnosti o fous zajímavější, jak vysokorozpočtová jednička. Robert Patrick je fajn záporák. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé. Ostatně co jiného se dá čekat od amerického filmu oslavujícího hrdinné jednotky S.W.A.T., jehož zápletka je tak chabá, že by se za ní nestyděl ani Steven Seagal. :-) Já jsem se na tenhle film podíval hlavně proto, že hlavního záporáka v něm hraje Robert Patrick, kterého jsem strašně dlouho nikde neviděl. On to terminátoří charisma v sobě pořád má, i když mu přibylo dost šedin a pohříchu mu nejvíce sedí, když nemluví. V tomhle skvostu ale mluvit musí a vzhledem k úděsně kýčovitým dialogům to je fakt bída. To ale není nic proti rozvernému cvrlikání těch policajtů ze superjednotky, které tu a tam střídají záběry jejich výcviku a nějaké ty „cool“ hlášky jejich švarného školitele. Celkově si to dost hlasitě říká o odpad, protože koukat na to je fakt škoda elektřiny, ale z úcty k Patrickovi se tam jedna hvězdička přece jen najde. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

No to snad ne! Tam byla někde Kristanna Loken? Jsem si ani nevšiml... co z toho vyplývá? Že budu muset dát druhou projekci. Jen nevím, pokud vydržím až do konce, protože tady aby člověk solidní akci pohledal. Děj je jednoduchý, amerikanismus opět všudypřítomný a jinak jsem už všechno ostatní zapomněl, což nesvědčí o dobré kvalitě filmu. Tohle "pokračování" nemělo vzniknout. 35% ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

On to není dobře zpracovaný film, celkově po hereckých, scénaristických i režijních stránkách, ale koukatelný to je. Sice pánové obsadili do hlavní role nejvíce nesympatickýho týpka, co mohli, ale budiž. Lokenka tam není snad ani minutu, to taky posrali. A ten výcvik a konečné oddělávaní není zase tak špatně natočené. No ta režie vlastně docela jde. Ale jinak je to špatné no.. Menší SPOILER: .... Konec jsem tedy očekával víc depresivní, špatný, ale bohužel to dopadlo dobře. 55% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama