Reklama

Reklama

Příběhy obyčejné existence

(neoficiální název) (seriál)
  • USA Tales of Mere Existence
všechny plakáty
USA, 2003

Režie:

Lev Yilmaz

Scénář:

Lev Yilmaz

Cyklus několika krátkých jednoduchých a přesto roztomilých animací plných malých a přesto všeříkajících pravd. Autorem je Američan Lev Yilmaz a v českém znění můžete vidět např. díly Typický rozhovor s mámou, Nebudu na ni myslet, Co by dělal Penis?, Bůh, Nemůžu usnout, Jak se rozejít s vaší přítelkyní či Prokrastinace. (Faila)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na Zemi jsme proto, abychom tu prděli." Tak s tím nelze nesouhlasit. Podobná moudra odpozorovaná ze života zaplňují tento seriálek a jsou poměrně trefná i zábavná. Možná taky trošku demagogická, o čemž by Bůh či Penis mohli vyprávět, ale já to beru jenom jako svěží úhel pohledu na věci kolem nás. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednoduché zpracování, ale humorná stránka stojí za to. Některé díly jsou více povedené, některé méně. Celkově je to určitě dobrý projekt a tvůrcům smysl pro chytrý humor určitě neschází. ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Seriál zpracován jednoduchou výtvarnou technikou"náčrtky", které tvoří komiks. Animované příběhy, které jsou každému jistě trochu blízké, doprovází poutavý hlas vypravěče. Doporučuji shlédnout alespoň pár dílů, pro představu. ()

Marketa0603 

všechny recenze uživatele

V tomto případě se názvu povedlo vystihnout podstatu. Vlastně se ani nedozvíte nic nového, jen se možná sami nad sebou, popř. nad autorem chápavě pousmějete - jakkoli negativně to zní, právě to je myšleno jako jeden z největších komplimentů. ()

Reklama

Reklama