Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka Pai se právě nastěhovala do nového pokoje na koleji a očekává svoji novou spolubydlící. Když ji však poprvé uvidí, splete si ji s chlapcem. Kim totiž nosí chlapecké oblečení, má krátký účes a vůbec nevypadá jako běžná dívka. Když ji ale pod nohama proběhne šváb, před kterým začne s jekotem utíkat, pochopí Pai že Kim je tomboy. To je však přesně typ člověka, kterého Pai nesnáší a když je její žádost o přestěhování zamítnuta, rozdělí pokoj na dvě poloviny hranicí, kterou Kim nesmí překročit. Brzy však poznává, že Kim není až tak špatná, jak si myslela, a začína se podvolovat tomu, že by se s ní spřátelila. (Raztubyl)

(více)

Recenze (24)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Mladulinke thajske babiky, hororiace jemnulinkou thajcinou objavuju vzajomnu pritazlivost pocas spolocneho byvania na intrakoch. Par zaujimavych scenok sa tu mimo beznej klisoidnej linke najde, ale inak chabe. Okrem povabnych hlavnych predstaviteliek, i tej "tomboy"ovej (chlapcenskej), vzajomne sa na seba usmievajucich, ociacich, dotykajucich celkom milym a nevinnym sposobom, nema film co ponuknut. Presladeny cajicek pre "nastrocne"... :), co sa este potrebuju zorientovat. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Třetí asijský film, který potvrzuje to, že snímky z tohoto světadílu mě dokonale dokážou vtáhnout do děje. Jedná se o hodně netradiční podívanou, není to sice typický romantický příběh, ale přesto jsem se celou dobu příjemně bavila. Vůbec mi nevadilo, že se jedná o vzplanutí dvou dívek, na celý film jsem pohlížela spíše jako na lásku s mnoha překážkami mezi 2 lidmi a na jejich pohlaví jsem tolik nehleděla. Hudba byla sice tématická, ale trochu bych na ní ubrala. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho teda o moc viac, predsa len tri pekné mladé ženy na internáte, všetky k tomu lezby vo mne vzbudzovali akési hriešne myšlienky. Celé sa to akosi ale točilo v kruhu, kde jedna miluje druhú, druhá tretiu, no a tá tretia ešte nevie či je alebo nie je lezba. Čo ale musím pochváliť tak ako už býva zvykom, že je to natočené naozaj s citom a peknou hudbou. No nič ale aj tak sa asi ešte pustím aj do dvojky, hádam bude lepšia... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Citlivý příběh, který kazí lacinější zpracování (trochu ve stylu TV filmu) a dost ohrané zápletky. Jinak se na to dívá dobře. Jen polibky jsou mnohem cudnější než ve filmech pro pamětníky - zvláštní, byl jsem zvyklý, že právě thajské a hokgkongské seriály jsou oproti korejským a japonským odvážnější. # "Když jsem byla malá, máma mi říkala, že když máš někoho ráda, je to, jako by ti v břiše létali motýli. Ale s P'Vanem to není ani housenka." # příběh 6 | hudba 6 | humor 2 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 4 ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Tak humorná část filmu příliš zajímavá nebyla, komediální složka hudby mi lezla dost na nervy, ta dojemnější už se poslouchat dala. Ovšem vážnější téma vztahu stejného pohlaví mne extra neoslovilo, takže ve výsledku to pro mne byl film s vcelku nezajímavým průběhem a obsahem, kde jsem viděl akorát pár hezkých děvčat :-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Suppanad Jittaleela (hraje Kim) je lesba i ve skutečnosti, a je první homosexuální herečka, která dostala hlavní roli v thajském filmu. (Raztubyl)
  • První thajský film věnující se lesbickým vztahům. Když režisérka Saratsawadee Wongsomphet přišla s námětem, byla odmítnuta v několika filmových studiích, protože jim přišel nechutný. Po pěti letech shánění financí tedy film natočila nezávisle a sklidila velký úspěch. (Raztubyl)

Reklama

Reklama