Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna (Marina Suma) je mladá hudebnice, která je na počátku velmi slibné kariéry. Jedinou vadou na jejím dokonalém životě je její sestra, která má problémy s drogami a alkoholem. A na svou úspěšnější sestru si vzpomene vždycky, když potřebuje peníze na další dávku. Tedy až do dne, kdy po záhadném telefonátu zmizí. Problém by se zdál vyřešen. Jenže jednou je to Annina sestra, a tak jí nezbývá nic jiného než se vydat po jejích stopách a svou sestru zkusit najít. Nebude to zrovna jednoduchý úkol, protože Anna se bude muset vyrovnat jak se sestřinou minulostí, tak se záhadným vyděračem, který se najednou objevil... (topr harley)

(více)

Recenze (5)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Prakticky neznámé 80s giallo které nijak moc nepřekvapí a to ani hardcore fandy žánru. Film který distribucí prošel téměř bez povšimnutí, dokonce není uveden ani v některých oficiálních giallo seznamech. Anna, mladá saxofonistka vyšetřuje smrt své sestry Elisabeth s pomocí jejího přítele, oba jsou na stopě vrahovi nebo dobře organizované kriminální skupině. Příběh se točí kolem vraždy připojené do světa drog, poněkud bizarního punk-rockového klubu (Dark Bar) a transvestitů. Po dějové stránce, včetně pár dobrých zvratů, je to ale i tak spíše podprůměr, celé je to dost zmatené, nezajímavé a nudné, opravdu nic moc se tu neděje (pokud ano tak převážně v noci) a navíc zde chybí pro tento žánr tak zásadní prvky, jako více napětí-překvapení, špinavosti, násilí a nakonec snad i vražd. 2*. První za docela smyslnou herečku Marinu Sumu (pěkná scéna ve sprše) a druhou za občas docela příjemnou atmosféru a náladu. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho s tím, že když to nebude pecka, ani průměr, tak to bude sice špatné, ale stále giallo (ano, jsem ten "hardcore fanda", jak píše karlos80). Jenže osobně bych to tam ani nezařadil, není proč. Že se před kamerou jednou, možná dvakrát mihne břitva, či chlapík v černém klobouku? Je to jen obyčejná a dost unavující krimoška (i když asi poctivě natočená), kdo neuvidí, o nic nepřijde. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nudné giallo bez zaujímavejšej zápletky. Bez napätia, bez atmosféry a s nevýrazným dejom, po zhliadnutí ktorého si už po pár dňoch nebude nikto pamätať, o čo vlastne išlo. Celým filmom prestupuje nuda. Nevýrazné sú aj postavy, aj keď hlavná hrdinka bola aspoň pekná. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem se podívat na nějaké giallo 80. let a toto se nabízelo. Nakonec to byla jen temná špinavá italská kriminálka giallem pouze lehce inspirovaná. Není tu ale žádný maskovaný vrah a to je v tomto případě škoda, protože zrovna do tak depresivního filmu by seděl. Jinak skoro každá potenciálně napínavá scéna je zabitá neumětelstvím režiséra, který nic nedotáhnul pořádně do konce. Tolik špatných vyústění se jen tak nevidí. Ten "temný bar" ve filmu byl jak shrnutím toho nejhoršího z 80. let - hrozná hudba, příšerná móda a účesy, dekadentní prostředí.... Ke konci jedno menší překvapení a konečně něco trochu zajímavého, ale to už film z mizérie nemůže vytrhnout. Úplný konec vyloženě podivný, snad artový (?), též vypadá nedodělaně. ()

clint123 

všechny recenze uživatele

Giallo skôr ladené kriminálnou zápletlou. Nájdu sa aj scény typicke pre tento žáner, ale nie je ich až tak veľa. Je to skôr priemerné dielo zo zápletkou. Hudba je nevýrazná, možno hlavná téma ešte ujde. Ináč nič extra. ()

Reklama

Reklama