Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Študentke žurnalistiky Fione sa neustále vracajú spomienky na smrť matky. Jej otec, detektív Tom Wagner, práve vyšetruje brutálnu vraždu právnika rukou dcéry, ktorá bola k tomuto činu donútená psychopatickým maniakom. Môže mať tento kriminálnik niečo spoločné so smrťou Fioninej matky, keď dievča kontaktuje? (3n3my)

Recenze (16)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

První scéna ve mně vyvolala očekávání nadprůměrného atmosférického a nekompromisního slasheru, postupem času se ale dobrý dojem bohužel vytrácel. Natočené je to relativně slušně, příběh však vůbec není zajímavý a hlavní hrdinka působí otravně. Nakonec jsou z toho silnější dvě / slabší tři hvězdy, náznaky umu jsem ale pozoroval, takže příště by to pan režisér Marcus Graves mohl zvládnout lépe. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dosť slabý slasher, fakt už je problém z tých novodobých teen vyvražďovačiek vybrať niečo zaujímavé. Tentokrát tu máme zabijaka, ktorý svojim obetiam ponúka nie príliš príjemnú možnosť voľby, napr: "Máš 60 sekúnd na rozhodnutie, buď prídeš o sluch alebo o prsty". Začiatok bol naozaj nádejný, potom to už šlo z kopca. Vrážd je málo a celkovo je to také suché a jednotvárne. Druhú hviezdičku pridávam za hlavnú hrdinku, ktorá mi vôbec nepripadala otravná, práve naopak. Bola pekná a sympatická. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Námět určitě není špatný, jeho využití nicméně pokulhává. Vůbec ne triviální thriller totiž v leckterých scénách zbytečně vyšumí do ztracena, což je s ohledem na postupné rozkrývání motivu a identity vraha/zhyzďovatele docela škoda. Ve výsledku určitě neublíží, ale své „kvality“ nedokáže skutečně prodat. Některé lekačky fungují, několik slušných úhlů kamery dokáže navodit nepříjemné pocity, „bohužel“ na daný žánr se zásadní věci dějí mimo záběr. Kanadská herečka Katheryn Winnick hraje překvapivě slušně, i díky ní se tak tahle lehce zapomenutelná jednohubka škrábe k žánrovému průměru. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Slasher to má těžké. Co chcete v téhle době, kdy už byly natočeny stovky slasherů vymýšlet. Námět není špatný, ale zpracování je tragické a obsazení na tom není o moc lépe. Začátek nebyl vůbec špatný, ale pak snímek upadal to průměru. Škoda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná jednohubka o celkem sympatickém vrahounovi, který dává svým obětem na výběr. Postavy se nechovají idiotsky, zápletka, ač nijak světoborná, neurazí a navrch je tu celkem sympatické obsazení, které film povyšuje nad absolutní béčko. lehce nadprůměrná spokojenost. 55% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilej film,spíš krimi thriller,než cokoli jinýho.Tenhle druh tajemnej filmů,ve kterejch vyplouvaj na povrch hříchy z minulosti mám hodně rád.A tady navíc neznáme vraha,takže napínavý až do konce.Herecky průměr,ale i tak to tři hvězdy v pohodě hodí.60%. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Slabý príbeh s mizerným spracovaním, hereckými výkonmi a obsadením (najmä hlas psychopata mi "pílil" uši). Najslabším článkom je asi scenár, ktorý nielen že vykráda niekoľko známejších hororov a obsahuje haldy klišé, ale aj kopí chybu za chybou v podobe chaotického správania sa postáv. Čiže nič nové a zaujímavé pod slnkom. Vlastne keď som si to zhodnotil, tak začínam aj pochybovať, že sú tie dve hviezdy opodstatnené. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně slabota. Po docela povedeném úvodním mordu přijde rozčarování, protože v následujících dlouhých minutách se pranic zajímavého neuděje, přestože kupříkladu scéna s pianistou potenciál má, ale vyšumí úplně do prázdna. Film jako takový balancuje někde na pomezí detektivky, thrilleru a takového light-slasheru, přičemž tento žánr je zastoupen opravdu jen okrajově. Samotný příběh zpočátku sází na postupné odhalování pachatelova motivu a následně jeho identity, přičemž jak do toho zapadá hlavní hrdinka, není dlouho vůbec jasné. Nutno dodat, že konečné rozuzlení mě pranic nenadchlo, pač je strašně těžkopádné, a úplná pointa jen podtrhává celkovou bezradnost tohoto filmu. Podívat se – a rychle zapomenout. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Ano, už to tu bylo několikrát. Film s námětem s maskovaným vrahem, který se s nikým nepárá a udělá přesně to, co slíbí. Ale pro mě tenhle relativně povedený slasher celkem chytil. Nečekal jsem nic převratného a dostal jsem celkem průměrnou žánrovku. Prostě CHOOSE, jestli jednu, dvě, tři, čtyři nebo pět hvězdiček. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Pozor SPOILERY. Celkem povedený krimi film o zabijákovi, jenž svým obětem dává na výběr a přípomněl mi tak mého oblíbeného Jigsawa s tím svým klasickým "The choice yours". Na Katheryn Winnick, díky které jsem se k tomuto filmu dostal, se sice hezky kouká ale její postava v tomto filmu je na facku. To mě odradilo od možná ještě vyššího hodnocení. Hlavní hrdinka jde dobrovolně sama do příbytku vraha a hloupě mu skočí na špek; v další scéně aniž by se podívala ke komu nastupuje do auta a kdo jí to vlastně nabídl svezení, bezhlavě nastoupí a zjišťuje, že sedí ve vozidle s oplzlým chlapem, který ji chtěl dříve znásilnit, bohužel již je pozdě, dveře se zamykají a auto ujíždí; dva policisté nastupují do svého služebního vozu aniž by si všimli, že na zadním sedadle sedí zabiják s pistolí v ruce atd. Nelogické, stupidní a nepravděpodobné chování hlavních představitelů sráží film o něco níž. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak toto nebola ziadna vyhra,horor to nie je v ziadnom pripade,krimi thriller,ktory cloveka postupne uspava,jednotvarna zalezitost bez atmosfery a napatia,aspon,ze hlavna hrdinka bola sympaticka,inak by to skoncilo odpadom...:-) ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Boothova ex-priateľka z Kostí jakožto študentka novinárčiny vlastne neštuduje, ale "vyšetruje" údajnú samovraždu svojej matky. Pod "vyšetrovaním" si predstavte gúglovanie na webe a chodenie s knihami pod pazuchou. Už viem prečo je Amerika taká úžasná krajina... nemusíte pracovať, máte svoj vlastný bejvák a notebúky, samozrejme auto a dokonca sa môžte zúčastňovať oficiálneho policajného vyšetrovania vraždy. No neni to boží? Herecký výkon hlavnej predstaviteľky je... slabý (eufem.) a definitívne ma utvrdil v tom, že aby ste sa v júesej stali hercom/herečkou, stačí byť čo i len trochu pekný/á. (hulička). Dosť lacné, dosť nudné, ten popis v žánri je vtip. Jednu star dávam zato, že ma to nerozčuľovalo (čo je v dnešných béčkach skôr pozitívna výnimka). A druhú pridávam za orgastický výraz na tvári Fiony pri záverečnom "riešení" vraha - vyzeralo to ako slušná náhrada za sex, teda aspoň pre ňu... ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Pridal by som aj o čosi navyše, ale chvíľami sa mi zdalo, že toto som už niekde videl. Nechýbali mu však ani prvky originality. Dejová zápletka bola vysvetlená logicky, herci odviedli kus poctivej práce, efekty na slušnej ba až výbornej úrovni. Teda mínusom je čiastočné opičenie sa po iných filmoch a tá úplne záverečná scéna, keď si hlavná hrdinka vzala stopa, to bolo akože čo? ()

kecal 

všechny recenze uživatele

Od první scény bylo jasné, jaká režijní zoufalost to bude, když se k tomu v následujících minutách přidala i zoufalost scénáristická, která tu režijní velice rychle a hravě překonala, bylo jasné, že půjde o průser a taky že šlo. Nezachránilo to ani předhození kočičky Katheryn Winnick. To by totiž její herectví nesmělo pokulhávat za její vizáží. Ono by vlastně nepomohlo ani to. Rád bych kvůli ní dal aspoň za 3, ale to si prostě ten scénář nezaslouží. ()

Reklama

Reklama