Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úspěšné ženy glosují hlavní témata uplynulého týdne. (oficiální text distributora)

Recenze (20)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Sakryš! Vidět takhle v pindací aréně ty naše >elitní< samice! Jsem z toho dyciginky >natvrdo<... 8-o . . . To je nějaká nová >velká rošťárna< našeho veřejnozrůdného zpravodajského (k)análu? No, každopádně jsem ještě v této plk-šou bohužel neviděl dámu... Více raděj nic, bez urážky... :-[ - - - P.S. Ale nakonec vlastně svým způsobem uklidňující pro našince je, že když už se zde objeví nějaká moudrá bytost v sukni, zbývající štěkny ji přeječí a zakecají. Bezpečně nakonec přejímají ty tolik kritizované mužské modely chování... Ono je nakonec žel-bohu/yni asi opravdu jedno, stojí li tahle společnost za kokot nebo za piču, že... %-))) - - - - - (Viděno pár necelých i kompletních pisskuzí útrpně na veřejnotahací >čtyřiadvacítce< mezi občerstvením a rodinným tlacháním při pravidelných nedělních svačinách u maminky, případně pak v bezesných pánských nocech na repete, hodnocení /tak nějak naschvál igitátorsky necháno na mezinárodní ženský den... ;o/ 23., kokotmentář zde s opovržením jako osmý - 8.3.2011 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Většinou stojím na straně žen, ale je na čase ukázat, že mám koule. Svízel ženskosti tkví v tom, že když se sejde vícero žen na jednom pískovišti, řeči o politice zní jako mlácení lopatičkou do bábovičky. Chvilku se to vydržet dá, ale pak máte sto chutí jim tu lopatičku vzít a plácat si po svém... ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nemohu se zbavit dojmu, že Jolana Voldánová coby hýčkaná tvář České televize dostala moderování tohoto pořadu za odměnu za všechny ty vyhrané ceny TýTý. Nic proti tomu, je to atraktivní žena a profesionálka každým coulem, ale tohle klábosení podle mě na zpravodajskou ČT24 moc nepatří a téměř se na to nedá koukat. Zvát si hosty jen proto, že jsou ženy, to je skutečně gesto dramaturgické bídy par excellence. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dnes poprvé díval, neboť šlo o téma "Sexuální výchova", která se totalitně zavádí do škol. Zajímalo mne, jak bude zacházeno s osobou, jež hájí práva zejména věřících rodičů a jejich dětí. Proti Janě Jochové, místopředsedkyni Výboru na obranu rodičovských práv, tu útočily tři čarodějnice: Michaela Hergetová jako moderátorka, zvláště agresivně a demagogicky ekonomka Markéta Šichtařová a zdánlivý punc nadhledu skýtala "bába přemoudrá", Jiřina Šiklová s komunistickou minulostí. Zvláště se mi nelíbilo, jak Šichtařová opakovaně skákala J. Jochové do řeči. Závěr: tento pořad vytváří zdání plurality názorů, ale ve skutečnosti je silně totalitní. Jinými slovy, my demoliberálové vyhlašujeme svá dogmata, prosadíme si, co potřebujeme - a vy ostatní buďte rádi, že jsme vás nechali alespoň pípnout... Doporučuji pro doplnění přečíst např.: http://cs.christiantoday.com/article/jana-jochova-trlicova-genderove-konfrontace-aneb-proc-genderove-feministky-tolik-zajima-sexualni-vychova/18382.htm ()

Magyar 

všechny recenze uživatele

"Tah dámou"? Spíš "Krok zpět". A víc radši psát nebudu, nebo bych se musela rozčilovat. A to se pro křehkou dívku, jako jsem já, vůbec nehodí! ___ Edit po roce: Jsem ráda, když se sejde sestava, která diskutuje opravdu k věci. Což se např. o Speciálu Václava Moravce k sociální reformě říct nedá. Zvyšuju na 2. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Předesílám, že "Tah dámou" nikterak nevyhledávám, přesto už nějakou dobu cítím naléhavou potřebu se k němu vyjádřit. Co jsem zatím vysledovala, vyskytují se v něm převážně těžké intelektuálky, čas od času doplněné nějakým tím intelektuálem stejné váhové kategorie. Bývají v zajetí svého životního stylu, své životní úrovně a své profese, takže jejich názory mě velice často silně iritují. Nemají nic, co by mně mohly předat nebo čím by mě mohly inspirovat. Jakoby postupovaly v jednom šiku s našimi politiky, což je přece jenom poněkud depresivní - zvlášť když jde o dámy. Možná je za určitých okolností příhodné táhnout dámou, ale daleko lepší je, když táhne sama dáma ... kamkoli z mého dohledu. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Občas zajímavý host a do toho řeči. O čem vlastně? Včera například o mystice ženství a porodních chýších... Špatně. Všechno špatně. Kvalitní publicistika? Ale kdeže. Mlácení prázdné slámy pod vlajkou pseudo-feminismu. Nerozumím. Vážně nerozumím. ()

Burdock odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy žvaní o ničem. Alespoň by tam mohly sedět expertky na dané téma a né žvanilky bez vhledu do problému. Výsledek je totiž nakonec jen takové hospodské žvanění před kamerou. Jen výjimečně je tam někdo, kdo má k tématu zasvěceně a rozumně co říci. Dobrý komentář viz Chase. ()

Greenpeacak 

všechny recenze uživatele

Pohľad na štyri feministky, ktoré sa hádajú, protirečia, štvrtú ignorujú pričom ich tá štvrtá obdarí pohŕdavými gestami...zasmial som sa. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Utrápená verze nějaké rozumné talkshow, ve kterém si moderátorky myslí, že jsou mistryněmi světa ve všech disciplínách. ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Když se to jmenuje tah dámou, no tak teda táhněte, dámy! Říkejte mi třeba sexistický prase, ale tohle je prostě hrůza hrůzoucí. Zbytečné slepičí tlachání. A co tam dělá mezi českým kur(ev)stvem těch pár chlapů, to mi hlava nebere. ()

Chase odpad!

všechny recenze uživatele

Fantazie. Viděl jsem zatím jen kus jednoho dílu, ale byla to vážně delikatesa. Dámy měly glosovat to co se právě děje v Egyptě. Nora se jich hned první větou zeptala "Dámy, byly jste někdy na dovolené v Egyptě?" a všechny tři hezky sborově odpověděly "Ne" s intonací ve stylu " Ne a proč jako?". Vidím jak venku před studiem sedí politolog, egyptolog a chlápek co měl v Egyptě deset let hotel a pak emigroval kvůli režimu, ale do studia je nepustěj, protože maj kluci mezi nohama lulánka. Místo toho tam naženou tři slepice co sice luldu nemaj (i když...), ale vědi kulový, skáčou si do řeči a děsně si ten čas před kamerama užívaj. Po větě "No asi to musí vypadat divně, když si prohlížíte památky a vedle stojí člověk se samopalem" jsem přepnul na rugby a zahojil si pohledem na tlupu chlupy obrostlých, zápasících nadsamců svou debilním feminismem zkroušenou dušičku. ()

mezonek odpad!

všechny recenze uživatele

Už podle názvu jsem si nebyl jistý, o co asi půjde. Už jsem ale viděl dost, tak abych to shrnul : Je to talk-show (nazvat to diskuzním pořadem by byla urážka pana Moravce), ve které se sejde vždy hrstka žen a moderátorka. Pak společně tlachají na zvolené téma. Jejich rozhovor je plný vzájemného skákání do řeči, trapných vtípků a smíchu a keců. Komentáře žen k tématu by patřily spíše do dokumentu o příkořích nízké inteligence. Jako témata si často volí aktuální dění. Když si však poslechnete reportáže o dané věci, diskuzi o této věci a poté rozebírání stejné věci v Tahu dámou, je těžké se udržet. Např. se dámy měly bavit o Egyptu ->první otázka : "Byly jste na dovolené v Egyptě?", dále to pokračovalo snahou dam o vyjádření se k revoluci a politice - v této chvíli jsem si už objednával rakev. Jejich názory jsou tak směšné, jde vidět, že tomu vůbec nerozumí. Tah dámou je typický tím, co se dá vystihnout smyšleným příkladem : Když by se stal teroristický atentát v Mc Donald's a zemřelo by zde 100 lidí, otázka v Tahu dámou by byla: "Dámy, máte rády hranolky? Chodíte do Mc Donald's? Nebojíte se, že ztloustnete?" Abych to shrnul na závěr - je to absolutní fraška a půlhodinové urážení seriózních témat a seriozních diskusních pořadů. Dívat se na to hned po Otázkách V. Moravce je otřesné. Já osobně mám pocit, že Tah dámou je jen feministický počin, nic víc. (P.S.: Přečtěte si příspěvek uživatele Chase, také to dobře vystihnul) ()

Hanecek odpad!

všechny recenze uživatele

Korunu tomuto pořadu nasadila např. bývalá komunistka Jiřina Šiklová. Vše ví, všemu rozumí, ale naprosto odtržená od reality, ostatně, jako vždy - přesto sebevědomá. (Bývalý komunista je ale stejný nesmysl, jako bývalý černoch.) Ten pořad je opravdu strašný... ()

Medinka 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je to nějaký zázrak, ale zdejší hodnocení je zbytečně tvrdé. Co se vlastně od tohoto pořadu čeká? Mně rozhodně nevadí, že se taky někde debatuje bez urážení, překřikování a hádek. Prostě si tam holky povídají o různých tématech....Pořad nevyhledávám, ale když na něj náhodou přepnu, klidně u něj zůstanu. Je to na dvě a půl hvězdičky, vzhledem ke zdejšímu hodnocení se přikloním ke třem... ()

Reklama

Reklama