Reklama

Reklama

Strigoi

Velká Británie, 2009, 105 min

VOD (1)

Recenze (3)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Pokud se někdo nechá nalákat na Strigoi coby komedii o upírech, s očekáváním, že to bude něco jako jiné komedie o upírech, které už viděl, pravděpodobně ho čeká zklamání. Strigoi obsahuje humor ala Kusturica, takže se za břicho popadat zrovna nebudete, a upíry... tedy vlastně strigoie z rumunských pověstí, kteří nejsou nijak akční, na nikoho necení zuby, nesají mu krev, a občas ani není moc poznat, kdo je živý a kdo strigoi (strigoi ani nemusí být nutně nemrtvý pokud se jako strigoi narodí). Horror nečekejte, ale nějakým obskurním způsobem mě to prostě docela bavilo... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ač se mi zamlouvalo, jak je film „Strigoi“ pojatý, jak je to jiný pohled na upírský žánr, není to nutně film, který mě dokázal bavit. Kromě toho, že je celkem zdlouhavý a jeho tempo není nijak dechberoucí, přišlo mi, že ten humor, který zde je, je příliš mírný, že to mohlo být malinko přitaženější za vlasy. Ale jako jiný pohled na upírský žánr je to prostě fajn, to se film musí nechat. ()

romanz123 

všechny recenze uživatele

Variace na upírské téma, která je pomalá, bizarní, ale místy vtipná. Lze doporučit možná v případě, pokud si chcete poslechnout angličtinu s rumunským přízvukem. Jeden a kousek hvězdičky. ()

Reklama

Reklama