Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Výroční Deluxe edice

  • USA Tom and Jerry Deluxe Anniversary Collection
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2010, 210 min

Obsahy(1)

Oslavte nejvěrnější pár v historii animovaného filmu kolekcí, kterou každý fanoušek popadne a nepustí! Tom a Jerry, hvězdy vlastních grotesek, filmů a televizních seriálů, se pokusili dosáhnout věčné legrace. Tato dvoudisková edice, obsahující 30 krátkých filmů, z nichž mnohé patří k jejich vůbec nejlepším (včetně 7 oscarových® vítězů) prověřuje napříč časem jejich schopnosti a rozvíjí vzhled i osobnosti hlavních hrdinů díky talentu velkých režisérů (William Hanna a Joseph Barbera, Chuck Jones a Maurice Noble). Ať už bylo médium jakékoli, jejich střetnutí byla vždycky rychlá, hravá a zábavná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u Krtečka nemůžu jít níž než na čtyři hvězdičky, protože Tom a Jerry je prostě věčný zdroj perfektní zábavy, tak mi to srdce nedovolí, nicméně zároveň moc nechápu existenci této kompilace v žebříčku, takže takový kompromis. 70% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Výroční vydání dobrodružství a nekonečných naschválů Toma a Jerryho, které nepřestane snad nikdy bavit "zpříjemňovat" si životy. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry si svými bláznivými a komickými honičkami nacházeli po celé generace cestu k srdcím filmových i televizních diváků a internetových uživatelů... Nostalgie z dětsví, na kterou se jen tak nezapomíná. Výroční edice stojí za to.. 100 % ()

Reklama

Reklama