Reklama

Reklama

Phantom Raiders

všechny plakáty

Obsahy(1)

Python Lang (Miles O'Keeffe) má nový úkol. Má potvrdit zvěsti o bývalém členovy zelených baretů, jenž teď prý řídí výcvikové středisko Vietkongu. Pokud se jeho zběhnutí potvrdí, je úkolem ho zabít. Čeká ho i s jeho komandem nepropustná džungle plná nepřátel a navíc potencionální problém v podobě syna onoho vojáka, který se mise společně s Pythonem účastní. (Grimaldi)

(více)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Muníciou a pyrotechnikou sa tu rozhodne nešetrí, a vlastne je to len o tom. Vo filme je možno pár dialógov, zvyšok je postavený na ohnivých výbuchoch a streľbách všetkými smermi na kadekoho, až sa v tom pomaly začnete strácať. Že je to len sveter uštrikovaný z bojových scén, mi vôbec nevadí, ale ono je to také nemastné neslané, bez gradácie a dynamiky. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tohle se da velice tezko hodnotit hvezdama, tak davam prumer. zrovna tak to mohla byt jedna nebo pet. Je to fuk. Tohle je ukazkove, totalni becko, cecko nebo snad decko... Vsechny klise jsou tam provedene na 100%, efekty katastrofalni, neustale se tam strili, vyprava tak za 5tis dolaru, scenar podle me zadny. :))) Ale i takovehle veci je treba videt... ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Hned po začátku filmu jsem byl přesvědčen že konečně dám filipínské akci tři hvězdičky. Mně neznámí Miles O'Keeffe jako prototyp drsného velitele, jenž musí trénovat elitní vojáky na tajnou misi zaujal hned z počátku. Navíc valná většina stopáže je z tréninkového centra na misi případně mise samotná. Bohužel obsazení tří vysloužilých vojáků v novém zácviku pro smrtelnou misi přináší místo obdivu jen úsměv. Nechápu, jak mohlo dojít, že místo namakaných týpků tu jsou dva tatínkové s pivním břichem a jeden silnější děda. Kdyby hráli postavy generálů, narkobaronů prosím, ale hrát elitní vojenskou jednotku jim snad nikdo nedokáže věřit.  Tvůrci pak pro jistotu na část stopáže dají bez jakéhokoliv vysvětlení postavě O’Keeffa černou kuklu. Potenciál na průměrný film tu byl velký a o to víc jsem byl zklamaný. ()

Reklama

Reklama