Reklama

Reklama

Legenda o Atlantidě

(seriál)
  • Německo The Legend of Atlantis
všechny plakáty
Německo, 1990, 2x60+2x84+74 min

Obsahy(1)

Dokument neřeší to co většina dokumentů věnovaných bájné Atlantidě, tedy to, zda vůbec existovala, případně v kterých místech, ale odráží se od faktu že Atlantida existovala. Zaměřuje se tedy na život Atlanťanů.Také na jejich víru, ezoterické a mystické schopnosti a jejich poselství do dnešních dnů. A v neposlední řadě si také klade otázku kam a proč zmizeli a vidí jistou paralelu s jejich zmizením a naším koncem civilizace, který má vrcholit rokem 2012. (sator)

(více)

Recenze (5)

mihora odpad!

všechny recenze uživatele

Zvládla jsem zhlédnout první díl, jako exkurze do obskurností esoterismu to bohatě stačilo. Pro racionální cyniky jako já je to ovšem zábava k popukání! ()

sator 

všechny recenze uživatele

1.Dawn of the Gods from Atlantis (Úsvit Bohů z Atlantidy) 57:52 2.Secrets Brotherhood of Atlantis (Tajné bratrstvo Atlantidy)1:19:43 3.The secret Prophesies of the apocalypse (Tajné proroctví Apokalypsy) 1:24:34 4.The return of the Light Masters from Atlantis (Návrat mistrů světla )1:00:02 5.The war of Armageddon (Válka Armagedonu)1:12:13 ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Velice mystické a ezotericky zpracované, dokument, který ve vás vzbudí otázky k zamyšlení. Hodnotil jsem po schlédnutí prvního dílu. ()

Reklama

Reklama