Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (5)

Axident 

všechny recenze uživatele

Miranda je.... dokonalá. Už dlouho jsem se tak upřímně nezachechtal. Aby tak spolehlivě v někoho provedení fungoval až trapně groteskový gag se zakopnutím a natažením se? Oba palce nahoru! A těším se na druhou sérii. A Garry 'Lucifer' k tomu. Vow. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K Mirandě mám rozporuplný vztah, tak to nejspíš bude navždy. Není to prostě postava, ke které zahoříte sympatiemi na první dobrou, nejspíš ani na druhou... no ten vztah tam nejspíš bude komplikovaný vždycky. Ale má skvělé vedlejší postavy. Stevie miluju, Gary je prostě chlap, který rozechvívá srdce, matka je typická - díkybohužetonenímojematka. První řada má slabší díly, ale pořád je to něco, u čeho se prostě nasměju, i když je to občas kvůli tomu, jak absurdní to je. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám ráda situační komedie, baví mě, když si ze sebe umí někdo dělat srandu tak, až to balancuje na hraně všeho a dokáže u toho zachovávat kamennou tvář nebo naopak dělá různé neuvěřitelné xichty a kreace. Užívám si, když jsou v takovýchto věcech na sebe přítomní herci napojení, skvěle si "přihrávají" a vytvoří něco, co v komplexu funguje a je to prostě pohoda. A taky hrozně ráda poslouchám britskou angličtinu, zvlášť, když se výslovnost ještě "přehrocuje":) Tohle všechno Miranda obsahuje, přesto jsem do poloviny první série byla přesvědčená, že více než tři hvězdy tomu nedám. Jednoduše proto, že top scénky, při kterých jsem se výborně bavila, střídala místa, kdy mi Miranda přišla prostě jen trapná a otravná, jí a jejích držkopádů a tanečků bylo už příliš, vtip se někam vytratil. Takže jsem se musela vlastně trochu přemlouvat, abych si pustila další díly, protože jsem tušila, že se pobavím, ale zároveň mě to bude asi vlastně ve většině času spíš otravovat/rozčilovat nebo z toho budu minimálně taková rozpolcená. Počínaje čtvrtým dílem, jak už tu naznačuje the_weaver, se ale stal asi nějaký zázrak, celé se to nějak zklidnilo, usadilo a zábavné, místy až geniálně vymyšlené a sehrané momenty začaly výrazně převažovat. A i když Miranda pořád není zrovna baba k zulíbání a spíš byste ji chvílemi zaškrtili, od čtverky už jsem se k vpuštění si jí do života nemusela nutit vůbec. Takže nakonec hezké čtyři a jsem docela zvědavá, kam se to posune v dalších řadách (a jestli třeba ještě jednu hvězdičku nakonec nepřidám). Zatím za 75 %. ()

the_weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvých dvoch dieloch trápne, a neraz až detinsky trápne momenty (chvastanie sa výmyslami, pády na hubu, dohrávanie ad absurdum) prevažujú nad príjemnými a vtipnými chvíľkami, akoby tam chýbalo trochu nenútenosti. Od štvrtého dielu sa skóre obráti v prospech zábavných momentov pestrej škály - od situačného humoru, cez škodoradosť, bizarné okamihy až po zopár šikovne vypointovaných scén.↵  Prepis jednotlivých epizód: https://subsaga.com/bbc/comedy/miranda/series-1/ ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama