Reklama

Reklama

Miranda

(seriál)
  • Velká Británie Miranda
Velká Británie, (2009–2014), 10 h 6 min (Minutáž: 30–33 min)

Hrají:

Miranda Hart, Patricia Hodge, Tom Ellis, Sarah Hadland, Sally Phillips, James Holmes, Naomi Bentley, James Doherty, Adam Rayner, Luke Pasqualino (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Nezáleží na tom, o co se Miranda (Miranda Hartová) ve svém životě snaží - ať už je to rande, snaha zrušit své členství v posilovně, anebo se jednoduše vypořádat se se svou panovačnou matkou - většinou spadne na ústa, a to téměř doslova. Groteskní sitcom Mirandy Hartové představuje ženu, která se zoufale snaží zařadit se a vést normální život. Jenže... Miranda se nedokáže postavit své výstřední matce Penny, která činí neustále trapné a zoufalé pokusy Mirandu provdat. Do maléru jí nejednou dostane také její soupeření se spolužačkou z internátní školy Sloane Tillyovou, protože Miranda si zkrátka nemůže pomoci a vymýšlí si všechno možné, jen aby na ní udělala dojem. A úplně nejhorší je Mirandina posedlost Garym. Všechny její snahy často končí tím, že spadne na ústa - a to téměř doslova. Potřebnou podporu bohužel Miranda nenachází ani u své staré kamarádky Stevie, která většinou jen nečinně přihlíží, směje se a zbytečně zdůrazňuje to, co kde udělala špatně. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Malarkey k tomuto seriálu (1)

Miranda (2009) 

Pořád nevím, co si o Mirandě mám po první sérii myslet. Je strašná, ale je legrace na ní koukat. Je trapná, ale dlouho jsem se u seriálu, jako je tenhle, nenasmál. Miranda je prostě unikát a možná, že jí nakonec těch pět hvězdiček dám. Zatím je to na čtyřech asi proto, že se k Mirandě hrozně těžce dostává. Nevím, jestli vidět další díl, přestože vím, že se budu smát. Postupem času se ale nepřestávám smát a jsem hrozně zvědavý, jak na tom budou další díly. Ve Velké Británii nemají nouze o super seriály. Kolikrát si říkám, co ty tvůrce těch našich seriálů nutí u nás, aby točili takový sračky. Velká Británie nemá rok, kdy by nepředstavila něco originálního a zábavného. Jo. A nakonec jsem jí tu pátou hvězdičku stejně dal. ()

Reklama

Reklama