Reklama

Reklama

Take an Easy Ride

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 1976, 38 min

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

"Take an Easy Ride". Aneb nebezpečné stopování, asi tak by se dal charakterisovat tento levný ale na druhou stranu i docela zábavný film, tak trochu pseudodokumnent který byl nejspíš určen jako prevence aby nedocházelo k podobným událostem, viz všechny ty vážné komentáře. Z mého pohledu však jen průměrné britské středometrážní sexploitation sleazy, kde se toho moc neděje, okořeněné o nějakou tu nahotu, sex a násilí a roztomilé roštěnky v krátkých sukních. Jedna scéna je tu jak vystřižená z rape and revenge klasiky "Last House On The Left", která je snad dodnes v Anglii zakázaná. Glam rockové hudební prostředí (třeba hudba T-Rex & Marc Bolan) bylo hodně dobrý. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Táto MEGAmetráž Ma žiaľ neobišla , ale dokonca ani neprekročila. Neuveriteľne , neuveriteľné nič, ktoré aj keď vynásobím svojou toleranciou skoro ku všetkému - tak neobstojí. Bodík pustím len vďaka snímkom , ktoré patria naozaj do šrotu. ( inak ale aj na tú dobu neuveriteľne trápne sfilmovaná náuka o stopárskych návnadách .... ) Hľadala som aj HORROR , ale po 2 dňoch neúspešného pátrania , som to vzdala. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spíše než hororovým snímkem je tento kousek takovým varujícím dokumentem o nebezpečí stopování. Ti kdo viděli film Smrt stopařek, (ví) o čem mluvím a podobné nebezpečí číhá všude na světě. Britové to pojali z různých úhlů pohledu. Máme možnost vidět, jak se několik dvojic dívek chystá navštívit „hippies“ akci a aby ušetřily peníze, začnou stopovat. Některé mají štěstí a dojedou do cíle v pořádku, jiné za to zaplatí znásilněním a zabitím. Najdou se však oběti i mezi řidiči, kteří zastavili. Některá děvčata totiž neváhají použít nůž…Nějaká pořádná atmosféra se tu opravdu čekat nedá, všechno je tak nějak divně sestříháno – a když už se vraždí, tak není skoro nic vidět. Za to si kameraman dal tu práci nám pořádně detailně ukázat lesbické hrátky… ()

Reklama

Reklama