Reklama

Reklama

Paparazzi, lovci senzací

(TV film)
  • Česko Paparazzi (více)
Francie, 2009, 45 min

Obsahy(1)

Lovci soukromí. Slídilové, kteří nenechají na pokoji žádnou významnější celebritu. Pro skandální obrázek udělají téměř všechno, na druhé straně bez spolehlivého informátora by nedokázali skoro nic. A je až neuvěřitelné, kdo všechno se nechá uplatit. Policie, letištní personál i osobní ochranka. Vždycky se najde někdo ochotný, kdo prozradí ten správný údaj, místo nebo čas. Vítejte ve světě, který se chlubí šokujícími titulky. Dozvíte se, jak tento celý byznys funguje, kdo v něm má jakou roli, jak se s morálními předsudky vyrovnávají média a jak proti „bleskovým zabijákům“ bojují jejich oběti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Filmek dokumentující sice ožehavé téma, opatrný ovšem až běda... Já osobně jsem se tedy nic nového nedozvěděl. Škoda, asi ho měl dělat nějaký "paparazzi"... °-] - - - P.S. A co až se jednou najde persona, která by rozčeřila žumpu v našich malých šašských masmédiích?! A naprášila nikoli jen prodejné donašeče, ale přímo ty prodejné novináře, ty honící si hafánky naší demokleptokracie napříč bulvárním i takzvaně seriozním me/r/diálním spektrem... Kážou >pravdu< a p/l/ijou chcanky... Sranda vlastně postavená na hlavu. Znáte je dobře, znáte jejich články, (po)znáte i jejich majetky, které takto pissálkové nabyli. Myslím, že to tedy jednou bude sensace... ;o/ - - - - - (Poprvé viděno 25.9.2011 na >šmíráckém prostoru< , hodnocení 6., komentář zde se zívnutím jako první - 25.9.2011) ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Šmíraci akceptovatelní lidskou blbostí, díky něčemu tak stupidnímu jako je bulvár, čili úplně zbytečné informace si nezaslouží nic jiného než odpad ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vrozena lidska touha nejen zen po klepech. Bill Gates ma pohodovy program s rodinnym obedem na zahrade zamku ve Versailles. Neboztik Berlusconi jiny typ zahradni party se spoustou bab. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Spíš průměrný dokument o profesi, která není moc ceněná. Nebo bych spíš měl říct, že jí sopousta lidí opovrhuje, ale zároveň se denně prodají miliony vytisků bulvárních tiskovin. Dokument v podstatě nepřináší nic nového. ()

sator odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument jsem měl možnost shlédnout ale odmítl jsem, takže hodnotím celý tenhle pokřivený pohled na lidi... ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Blbí lidé, kteří "senzační" fotografie a informace tisknou a blbější, kteří kupují a čtou....a dokument o těch prvních je nudný a pitomý jako jejich výplody. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Nuž, treba žiť tak aby nemali o čom písať. A nejakú daň za horibilné majetky najmä politici platiť musia. Však aj tak si robia čo chcú a ešte sa im nepáči! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zajímavé je, že pořad není postaven výhradně na konfrontaci paparazzi vs. celebrity. Sledujeme fotografy, kteří se vydávají k nehodám, automobilovým honičkám, přestřelkám apod. Mnohdy i riskují život. Je to jejich obživa a ani denní výdělky je nepřesvědčí, aby si na jednu noc dali pauzu. Na druhé straně jsme to my, sledující, kteří to po nich chceme. To my koukáme na živé přenosy z katastrof. My jsme konzumenti a pro nás to dělají. Totéž se týká i celebrit. Kolik z nás si rozklikne odkaz s nadpisem, že ten či onen někoho podvádí nebo si udělal nová prsa či skandál na večírku? Paparazzi jsou jen odrazem nás samotných. Dokument je jen sondou do této profese a ničím objevným zrovna nevyniká. ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Nechápu motivaci konzumentů výsledků práce těchto fotografů. Tím pádem mi přijde o ničem dokument na toto téma. PS: Koupit si noviny s fotografií svačícícho Billa Gatese s rodinou - to musí být TERNO! :) ()

Reklama

Reklama