Reklama

Reklama

Blubberella

  • Kanada Blubberella
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Blubberella (Lindsay Hollister) je damphír. Napůl člověk, napůl upír. Jejími koníčky jsou procházky po pláži a zabíjení nácků. Osm set let starého upíra potkáváme v roce 1940, kdy se snaží pomáhat protiněmeckému odboji v přepadávání vlaků se zbraněmi. Při jedné takové "loupeži" stvoří Blubberela nechtěně nového upíra. Jedná se o jednoho nacistického komandanta (Michael Paré). Díky svému neutuchajícímu a nikdy neukojenému hladu tak dá vzniknout myšlence o nesmrtelnosti nacistické armády. Nacistický doktor (Clint Howard) se poté snaží vyvinout druh krve, která po vypití udělá z člověka upíra, který může žít i ve dne. Tento "lék" chce doručit Adolfu Hitlerovi (Uwe Boll). Blubberella se vydává na krvavou jídelní cestu, aby této pohromě zabránila. (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem teda celkem realista, ale tímhle filmem Boll diváka regulérně proklel. Zrecyklovat svůj poslední majstrštryk (Bloodrayne 3) tak, že do jeho kulis nasadim reinkarnovanýho brontosaura, to už chce hodně velký sebevědomí. Mimochodem, jakej smysl má točit parodii na film, kterej neviděl kromě Uweho kamarádů, filmových sebetrýznitelů a členů sekty štěpení neuronu nikdo? ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu sledovat to, jak vypadá herečka. Herečce je to jedno a dělá si celej film ze sebe legraci. To beru, je upřímná, vypadá sympaticky. Horší je, co všecko tomuhle filmu předcházelo. Uwe se rozhodl natočit Osvětim, pak ho ale napadlo, že by mohl natočit pokrčování Bloodrayne no a aby to nebylo všecko, a zřejmě utřel nos svým kritikům, rozhodl se na svůj film natočit parodii. Všecko z období 2. světové války. Klobouk dolů, tohle opravdu každej režisér nedokáže. A co je na tom nejlepší? Všecko natočil ve stejných kulisích. Chorvati z něj museli mít radost. Blubberella je každopádně kravina. Hrozná kravina. Překlikal jsem to, nedalo se to dokoukat do konce, stejně jako Osvětim. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Blubberella, napůl člověk napůl upír, převážně těstovitá. Německo 1940. Koníčky: Chození po pláži a střílení nácků. UPS - Už vím kam se poděla dobrá hudba Jessici de Rooij z filmu BloodRayne 3 - sem. Na rozdíl od jmenovaného příběhu je tady hudba naprosto povedená. Uwe Boll totiž vzal stejné herce a prostředí, odebral BloodRayne a přidal místo ní Blubberellu. Vznikla tak vlastně parodie na BloodRayne. Udělat to nějaký jiný režisér, všichni by tu na něj pěli chválu, jak je to geniální tah. Jenže to udělal Uwe Boll a tak to každý (skoro) odsoudí. DIALOG: BLUBBERELLA (Lindsay Hollister) - Na co koukáš? VADGE (Jakkoli se německy řekne buzna) - Sakra, tak mě napadlo, kolik vás v tom kabátu vlastně je?............. Rozesmál mě německý pozdrav ve 14 minutě. Dále mě zaujala doktorova hláška o zabíjení upírů CITUJI - Můžete je zabít pouze ohněm, dřevěnýma kůlama, svěcenou vodou nebo je nechte dívat na všechny díly Rockyho............ Blubberellin průchod bordelem je boží. CITÁT - Zabiju vás všechny vy sráči!!!........ I odchod nebo spíše odjezd od bordelu mě rozesmál. Já se prostě bavil. CITÁT - Už to není jen upír, teď je to upír z příšerným německým přízvukem........... K pochopení souvislostí a děje tohoto příběhu je nezbytně nutné vidět film BloodRayne: The Third Reich. Teprve pak se dá tato parodie pořádně vychutnat. A také samozřejmě musíte překonat blog, že to natočil Uwe Boll. V tomhle filmu nejsou černoši, co umírají první. Na řadě jsou děvky. To je konec. CITÁT - Ne, dokud neřekne velitel......... Závěrečné titulky obsahují doplňky, nepovedené scény a ještě trochu humoru. Ve filmu hrají - Commandant: Michael Paré, Doktor: Clint Howard a například Adolfa Hitlera si v malém cameu zahraje Uwe Boll. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Úve vymyslel nový způsob filmové recyklace. Při natáčení Bloodrayne 3 vyměnil po ukončení každé scény hlavní hrdinku za keporkaka a jedním dechem zmákl zároveň i parodii! Výsledkem jsou dvě čistokrevné parodie na film za jedny prachy a vagón pomyjí pro tu hnusnou prasnici. Vagón byl však patrně málo a tak jim ta stopadesátikilová roštěnka sežrala asi tak ve druhé minutě i "scénář". Dostáváme tedy hodinu a půl sofistikované zábavy, plné Úveho laskavého tumoru a trapné až debilní improvizace, která ale zajisté nejednomu dawnovi roztáhne rozštěp do upřímného, hřejivého úsměvu! Je milé vidět, kolik je toho Herr Boll schopen udělat pro mentálně postižené! ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Seru na to, kolik hodnocení "odpad" už tu film nasbíral, nebo na to jak moc modní zrovna letos je nadávat na Uwe Bolla - tohle je prostě krystalická nevázaná zábava, neomezovaná obsahem ani formou. Kuriozní způsob vzniku v kulisách Bloodrayne 3 to pak jen umocňuje, pokud tu informaci před projekcí máte k dispozici. První wtf si odbudete už nazačátku, kdy prostorově rozměrná hlavní superhrdinka v roce 1940 používá mobil, a domlouvá si rande na internetu na židovské seznamce, a dál je tak možné už prostě vypnout mozek, a jen si užívat, z čeho všeho si Uwe dokáže dělat srandu. Dělá si ji hodně často i sám ze sebe, a rozhodně asi není moc filmů, co vtipkují opakovaně na téma židovských transportů do lágru (ve vlacích s ostudným nedostatkem jídelních vozů). Určitě by se našlo pár hodně divných scén (s matkou, částečně s Hitlerem), občas oscilujících po všech stránkách na hraně Troma kvality, ale na druhé straně je dost vtipů prostě geniálních, a opravdu nechápu, proč to tolik lidí odmítá vidět... O čem byla Bloodrayne 3 už si tak naprosto nepamatuju, ale na některé scény Blubberelly nezapomenu nikdy. A vo tom to je. ()

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy hlavní hrdinka doma vaří a poslouchá nadávky od své matky, je možné si všimnout, že matku hraje muž, jelikož má vousy a mužský hlas. V jednom ze záběrů mu také vyčuhuje zpod trička polštář. (ricky4)
  • Jedna z původních hrdinek si dovolila přímo v záběru oznámit, že pochybuje o tom, že je dotyčná scéna vtipná. Scéna byla vystřížena a Uwe Boll kvůli ní musel přestříhat stávající film a přidat scénu, ve které sám vystupuje. (jacksax)
  • Ve scéně, kdy na začátku Blubberella (Lindsay Hollister) ukradne vojákovi sendvič, lze zahlédnout velice amatérskou figurínu mrtvého vojáka. (ricky4)

Reklama

Reklama