Reklama

Reklama

Úžasná zvířata

(seriál)
  • Česko Zvířata v divočině (více)
Velká Británie, 2009, 50x20 min

Obsahy(1)

Kde žijí nejúchvatnější zvířata na světě? Všude. Kdekoliv na Zemi můžete prožít neopakovatelné chvíle při pozorování volně žijících zvířat. Náš pořad vás zavede do míst, kam není tak snadné se dostat. Budeme pozorovat tygry na Sibiři, nosorožce na Sumatře, kosatky na Aljašce a desítky dalších tvorů na zemi, ve vzduchu i pod vodní hladinou. Vychutnáme si pocit z opuštěných a neobydlených částí světa, kam dosud nevstoupila lidská noha a kde zvířata žijí po tisíce let v původním přírodním prostředí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

simpanz 

všechny recenze uživatele

Dvacetiminutovka složená z momentek (nejen) ze života zvířat, která žijí na naší planetě - kráse, kterou si sami ničíme. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Dokument o přírodě a opět velmi kvalitní s fůrou nových informací. Koho by například napadlo, že nejúspornější letec na dlouhé vzdálenosti je pavouk nebýt tohoto dokumentárního seriálu? Záběry jsou velmi poutavé z různých končin světa a je to další ukázka toho jak je příroda schopná využít všeho, aby zvířata mohla žít opravdu kdekoliv. 5z5 ()

Jespe-film 

všechny recenze uživatele

S giovanniho komentářem naprosto souhlasím, nicméně pořad Úžasná zvířata, který nyní vysílá stanice Prima Zoom je zde špatně označen, a to jak popisem, tak počtem a délkou jednotlivých dílů, rokem vydání i zemí původu... Vše uvedu na pravou míru: USA, 2008, 3x55 min - "Seznamte se s více než 170 divokými zvířaty z různých koutů světa. Zjistíte, jak dokážou přežít v extrémních podmínkách, jak nasazují životy v zájmu další generace a jak ohromující jsou jejich schopnosti. Poznáte pozoruhodný lovecký talent velryb, ještěrky běhající po vodě, žáby, které přežijí tříměsíční zmrazení, i motýly podnikající tisícikilometrové cesty. Seriál vás znovu utvrdí, že zvířata jsou úžasná." ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama