Reklama

Reklama

Portlandia

(seriál)
USA, (2011–2018), 28 h 18 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvůrci:

Jonathan Krisel

Hrají:

Carrie Brownstein, Kyle MacLachlan, Aubrey Plaza, Fred Armisen, Amber Tamblyn, Steve Buscemi, Gus Van Sant, Selma Blair, Heather Graham, Andy Samberg (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Zajímalo vás někdy, jak probíhá takový všední život v obyčejném městečku jako je Portland? Možná byste se divili, kolik všednosti jeho ulice postrádají. Alespoň to tak prezentují Fred Armisen a Carrie Brownstein ve svých originálních skečích, kde ožívá sen 90. let a nechybí spousta dalších bláznivých postav a situací. (Brousitch)

Recenze uživatele Petroff k tomuto seriálu (1)

Portlandia (2011) 

- "Pamatuješ na 90. léta? Lidi si chtěli nechat udělat piercing a kmenová tetování. Zpívali o záchraně planety a formování kapel. Existuje skutečné místo, kde ta idea stále existuje a já tam byl." - "Kde to je?" - "V Portlandu. Sen 90. let ožívá v Portlandu. Tetovací inkoust tam nikdy nevysychá. Vzpomínáš na ty lidi bez ambicí, kteří spali do jedenácti? Flákali se s kamarády, občas pracovali pár hodin týdně v nějaké kavárně." - "To ale vymřelo před lety." - "Ne v Portlandu. Portland je město, kde chodí mladí do důchodu. Všechny sexy holky nosí brýle. Vzpomínáš na 90. léta, kdy tě pobízeli, abys byla divná? Lidi třeba chodili do cirkusu Jima Rose a sledovali, jak si lidé věší něco na penis?" - "Já přestala s klaunstvím před lety." - "V Portlandu nemusíš." ()

Související novinky

Rocková skupina Heart se dočká biografie

Rocková skupina Heart se dočká biografie

30.11.2020

Studio Amazon vyvíjí biografii známé americké rockové skupiny Heart. Snímek by měl údajně sledovat životy obou sester a hlavních zpěvaček Ann a Nancy Wilsonových, od jejich dětství, až po cestu ke… (více)

Reklama

Reklama