Reklama

Reklama

Recenze (7)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Adrianne Palicki není zase takový problém, upravený kostým Wonder Woman také ne. Ale od Kelleye by se opravdu dalo očekávat něco, co vzbudí novou vlnu zájmu o tuhle dokonalou akční hrdinku. Ale on je Kelley, reprezentant amerického práva v americké televizi. A jestliže jeho Wonder Woman má fungovat v dnešním světe, musí se potýkat v podstatě s tím samým, s čím Ally McBealová, Nemocnice Chicago Hope nebo všichni ti právníci z Bostonu nebo L.A. Dvě alterega Wonder Woman skutečně v novém konceptu nepotřebovala a sledovat v televizi Zápisník jedné lásky (2004) také ne. Přesto určité rivalství s Elizabeth Hurley by mělo určitý potenciál, kdyby mělo jít o novou Super drbnu (2007), ale ne Dianu Prince... Čili jediný, kdo projevil hereckou jistotu s určitým příslibem do budoucna, byl Edward Herrmann, ale také kde ten není úžasný sám o sobě. Stávající situace dávala tušit snahu o žánr v žánru, ale méně invence by bývalo úplně postačilo. Abych chtěla vlastní figurku Wonder Woman, potřebuju kvalitní seriál a ne reklamu v reklamě. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit technickou stránku věci, jelikož to není dodělané, ale na druhou stranu to by asi tenhle pilot stejně nezachránilo. Jednou z mála dobrých věcí byla Adrianne Palicki. Sice jí mám radši jako Mockingbird, ale ani jako Wonder Woman není špatná. Se zbytkem hereckého obsazení, nebo spíše jejich postav, tou už je o dost horší. Zejména postava Henryho se chvíli tváří jako absolutní parchant a za minutu jako nejlepší kámoš. Odklon od předlohy je pak víc než znát. Stačí se podívat, co se ti stalo z Trevora. Stíhačka to pak už nezachrání. 30 % za Palicki a za snahu. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Bohyni všech Amazonek bych si zřejmě představoval v poněkud lichotivějších konstelacích. Tento pilot - není se čemu divit, že neprošel ani výraznější postprodukcí - není vůbec o ničem a hlavně nepotřebuje pokračovat, neboť vše podstatné se odehraje během prvního dílu. Jak rafinované - diváky šokovat tím, že je cílevědomá, bohatá, úspěšná, dobře natupírovaná bohyně nebude šokovat vůbec. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se tak těšil na nový seriál o Wonder Woman, strašně jsem truchlil, když TV stanice nevybrala pilot, strašně jsem se těšil, až ten pilot prosákne na internet a teď, když jsem to konečně viděl, tak jsem zklamán. Vůbec se mi nelíbil ten koncept - Wonder Woman alias Diana Themyscira je hlavou společnosti, která se zabývá především výrobou akčních figurek s Wonder Woman. Všichni vědí, že Diana je Wonder Woman, a tak si Diana vytvoří ještě jednu, tentokrát tajnou, identitu - Diana Prince. Neměl by být superhrdina osamělý tajemný mstitel, který se vždy vynoří tam, kde je ho třeba a pak zase zmizí a zatímco s všichni přemýšlí a pátrají kdo to je, divák se bojí, aby jeho pravá identita nebyla vyzrazena? Kostým, který většina fanoušků na základě fotek odsoudila, se mi docela líbil a Adrianne Palicki to jako Wonder Woman slušelo. Bohužel její další dvě identity už jí tolik nesedly. Ostatní herci byli nevýrazní nesympatičtí (obzvláště ten Steve Trevor) a příběh nebyl nijak zvlášť zajímavý a postrádal jakoukoliv akci. Kromě úvodní krátké honičky a závěrečné krátké mlátičky se pořád jenom kecalo. ___ Jsem fanouškem původní série, těšil jsem se na remake nebo respektive novou verzi a bohužel to dopadlo špatně. Myslím si, že pilot nebyl vybrán po právu. Nový seriál by mohl vzniknout pouze s přeobsazením většiny herců a výměnou scénáristů i režiséra. Snad se této postavy ujme někdy někdo schopnější a dostane se nám v budoucnosti alespoň kvalitního celovečeráku. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Jestli byl všechen potenciál vložen do Wonder Woman v jejím oblečku, tak se nedivme, že seriál byl po pilotu zrušen. Do toho úplého oblečku se moc potenciálu nevešlo, nezbylo na něho místo. ()

Zejf3da odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl jasnej odpad uplně od začátku. Naprostá tragedie. Příběh zbytečně zamotanej, hlavní hrdinka nesympatická a nehezká, otřesní herci. Víc k tomu není potřeba dodávat, akorát snad, že se vůbec nedivim, že po pilotním dílu tento seriál dostal od producentů stopku. ()

Hopi 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, v komixech může Wonder Woman působit dobře, ale v tomto úvodním dílu seriálu na mě působí tak trochu trapně. A když už hrdinka bojovnice, tak jedině v kůži nebo latexu :) ()

Související novinky

Krásky v hlavní roli

Krásky v hlavní roli

21.02.2011

Pro Raimiho fantasy, komedii o prezidentském upírobijci a televizní Wonder Woman. Takže: Hvězda Mily Kunis rychle stoupá, z rozmazlené fifleny v sitcomu That 70´s Show se rychle vypracovala na… (více)

Televizi ovládnou akční krásky

Televizi ovládnou akční krásky

30.01.2011

Wonder Woman a Charlieho andílci směřují na televizní obrazovky. O filmovou Wonder Woman se dlouho pokoušeli producent Joel Silver, režisér a scénárista Joss Whedon a předpokládaná hlavní… (více)

Reklama

Reklama