Reklama

Reklama

Obsahy(1)

19letá houslistka Belle (Anna Raadsveld) žije v malé nizozemské vesnici. Na rozdíl od všech ve svém okolí, kteří jsou posedlí sexem, tedy jejího přítele, její sestru a zejména její matku, jsou Belliným jediným zájmem housle a možnost studovat na konzervatoři. V důsledku rozhodnutí opustit své rodné místo se vydává nejen na hudební dráhu, ale také cestou sebeobjevování. (Proroček)

(více)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vlastně velmi jednoduchý děj o tom, že dívka chce hrát na housle, ani tak nemá zájem o sex. Jenže pak si řekne, že by to chtěla zkusit, a ono jí to nedá to, co by chtěla. A tak hledá. V sexu přece musí být něco víc, než se jí doposud zadařilo. A možná, pokud najde to, co chce, budeš na housle hrát skutečně skvěle. Odvážné s krásnou hlavní hrdinkou. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Komentár sa môže dotknúť citlivejších ľudí!! Stádo opíc si vždy zasexuje pred jedlom, každý s každým, aby tak eliminovali spory pri kŕmení sa. Ľudia sú asi opice, lebo aj hlavná hrdinka filmu sexuje, čo to dá, ale hlavne z 2 dôvodov, ktoré zistíte, keď si pozriete film. Sex sa tu ukáže ako problém, ale aj ako skvelé riešenie. Občas to vyzerá ako umelecký film, ale častejšie ako béčkové porno. V každom prípade po jeho zhliadnutí oceňujem výhody monogamie, ktorú som dodnes považoval za nedosiahnuteľnú. ()

Reklama

javak810i 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemný nizozemský TV počin o jedné dívčině, které sex zrovna nepřináší to, co očekávala, ale přesto se nakonec stane uspokojení hlavním klíčem jejího úspěchu. Na televizní tvorbu navíc nebývale odvážné. 2* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama