Reklama

Reklama

Bloomington

  • Velká Británie Bloomington
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jacqueline (Sarah Stouffer), bývalá dětská hvězda sci-fi seriálu Neptun 26, se po letech domácího studia rozhodne zkusit štěstí na univerzitě v Bloomingtonu. Ostatní spolužáci na ni však kvůli její hvězdné minulosti pohlížejí značně nedůtklivě a těžko ji mezi sebe přijímají. Při své snaze zapadnout poznává Catherine (Allison McAtee), mladou učitelku psychologie, s níž vzápětí prožije zakázaný, ale o to bouřlivější vztah. (playboxguest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popis k filmu znel lákavo, a tak som sa plný nádeje vrhol na tento film. Ale keď sa to tak vezme, tak to bola obrovská bieda. Vzťah učiteľky psychológie a bývalej seriálovej hviezdičky sa začal úplne znenazdania - no obe akoby medzi sebou súperili, ktorá je viac sebecká a pokrytecká. Jackie sa síce hrala od začiatku na poriadne neviniatko, ktoré by strašne chcelo zapadnúť, ale tá jej povýšeneckosť bola fakt až odstrašujúca. Normálne ma potešila, keď dostala tú facku :D Aj keď nemám rád, keď sa ženy bijú - tá proste sadla, a aspoň trošku sa snáď zamyslela. No nič, Bloomington bolo veľké sklamanie a celé to akosi nemalo žiadny väčší zmysel. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Když se mi na druhý den o filmu zdá, řekla bych, že mě určitě nějak zasáhl. Bloomington mě chytl hned na začátku, výběrem zajímavých hereček a tématem "učitel a žák". Začátek povedený, říkám si, uvidímě jak dál. Asi do poloviny filmu to byla úžasná podívaná, bohužel část od "Saturnu" (kdo viděl ví:D) už je, jak jinak, zase zkažená. Nicméně si tento snímek určitě zaslouží něco mezi 3 a 4* a já ho zhlédnu aspoň ještě jednou! ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdičky. Takhle to přece ve vztahu není a je úplně jedno z jakých lidí se vztah skládá. Dvě hlavní protagonistky se k sobě chovaly jako kdyby spolu už nějaký ten pátek žily, nebyly tam vůbec počáteční rozpaky, emoce, jen scény zvláštně na sebe nalepeny bez nějaké struktury, jen scény o tom, co dělají, ale mohly být klidně zpřeházené a vůbec by to film nenarušilo. Neuvěřitelně povrchní film. ()

tammsin 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitelka Jacqueline svým vzhledem po většinu filmu připomíná dvanáctiletou, je hvězdou absolutně příšerného seriálu Neptun 26 a co hůř, v posteli mluví o klikové hřídeli. A tak se ptám - Cože? Na straně druhé pak neuvěřitelně sexy Cathrine, která si ze všech studentek vybere právě Jacqueline, bez přehnaného seznamování ji políbí a během vteřiny dostane do postele. A víte co? Stejně to fungovalo! Jde to, natočit poutavý film bez velkých slov, patostu a neustálého sdělování si vlastních citů. Nebýt tragicky nedomyšleného konce, dám bez mrknutí čtyři hvězdy. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Oouuu, tohle bylo ... zvláštní. Asi bych už našel nějaký film s lesbickou tematikou, který už jsem viděl, kde se jedná o vztah učitelka/žákyně. Ale v žádném (ani v žádném jiném obecně) se na sebe obě hlavní protagonistky nevrhly po nějakých 13 minutách od začátku, při jejich prakticky prvním setkání, aniž by se znaly. To bylo fakt divný. Vpdstatě tam zcela chyběla nějaká počáteční fáze toho vztahu, kdy by se měly navzájem poznávat. A celý děj byl takový nijaký. Učitelka Catherine docela pohledná, o Jacqueline bych to asi úplně neřek, poněkud mi připomínala Miley Cyrus, navíc vypadala dost dětsky, to, že by mohly mít vztah, vypadalo... jak bych to...no dost podivně i na pohled. Celkově nic moc, celé takové ploché, nevýrazné, na jedno podívání a pryč s tím z disku. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Dej filmu sa odohráva v Bloomingtone, avšak nakrúcanie prebiehalo v mestách Carmel a Columbus v americkom štáte Indiana. (U_S_O)

Reklama

Reklama