Reklama

Reklama

Letecké bitvy

(seriál)
  • Česko Kdo s koho: Bitvy ve vzduchu (více)

Obsahy(1)

Napínavé letecké boje historie. Pojdte nahlédnout do světa leteckých bojových strojů. Od okamžiku, kdy se první letadlo udrželo ve vzduchu, začalo strmě stoupat nové technické odvětví - letectví. S vývojem lepších strojů se zlepšovaly i schopnosti statečných pilotů. Díky dokumentu Letecké bitvy se vydáme do vzdušného prostoru, který byl vymezen jen pro vyvolené. Uvidíme rychlý rozvoj leteckého inženýrství. Poznáme slabé i silné stránky okřídlených strojů. Budeme moci porovnat jednotlivé střety letounů soupeřících velmocí. Setkáme se s pilotními esy, která se díky svému umění zapsala do letecké historie... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Desmi 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je především pro nadšence, protože popisuje jednotlivé bitvy opravdu podrobně. Monotónní komentář nezavdává důvod k nadšení. Dobová videa a autentické záběry z bitev jsou již světlejším bodem. ()

umbjaz 

všechny recenze uživatele

no to je teda super akčňák... nečekal jsem nic převratnýho, ale to, že komentář nám předčítá klidný dabink a v pozadí pořád mele ten (cenzura) jako že z rádia, je prostě známkou nekvality... animace stojí za starou Bellu. hodnota informací je jen minimální. reálné záběry moderních strojů jsou hodně statické. co dodat. hvězda právě za ty statické záběry replik a veteránů v detailu. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od svého staršího sourozence Letečtí stíhači v boji (2006) jsou zde použita zrenovovaná dobová letadla. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama